Tuinaanleg

Je bent hier:

Tuinaanleg nieuwe tuin

De tuinaanleg van een nieuwe tuin of de aanpassing van uw bestaande tuin is vaak een hele investering qua tijd en geld. Het is vooral een zoektocht naar de tuinsfeer en tuinstijl die u aanspreekt. Wanneer u dit helder in beeld hebt, vertalen wij dit naar uw persoonlijke situatie.

Komt u er niet uit? Dan zal een gesprek met een van onze ontwerpers u zeker helpen. Wij kunnen u met ons inspiratieboek goed op weg helpen, u laten zien wat u wel en niet aanspreekt en deze voorkeuren doorvertalen naar uw tuin.

Onze tuinontwerpers staan garant voor deze vertaling. Daarna zorgen wij ervoor dat het tuinontwerp vakkundig en uitstekend wordt gerealiseerd. Daarnaast bieden wij 52 weken nazorg en garantie na de aanleg van uw nieuwe tuin. Download hier onze werkwijze.

 

Download hier onze werkwijze.

Hovenier
tuinrenovatie zoetermeer

Renovatie bestaande tuin

Soms is een kleine aanpassing voldoende voor meer tuinplezier. Dat wordt bijvoorbeeld mogelijk door het renoveren van één of meerdere plantenborders, het herbestraten van uw terras of terrassen, het plaatsen van een nieuwe schutting of … vult u zelf maar in.

 

Ook deze kleine aanpassingen zijn bij ons in goede, vakkundige en ervaren handen. Met de nazorg en garantie die u wenselijk vindt. Ook voor grote aanpassingen maken wij voor u een verrassend voorstel, waarbij we datgene behouden wat voor u belangrijk is.

 

Samen met u komen we er altijd uit.

Grond- en straatwerk

Wij kunnen voor het nodige grond- en straatwerk voor u uitvoeren. Variërend van het uitgraven van zwembad of vijver tot het uitgraven van het zandbed dat nodig is voor de bestrating.

Ook het spitten van de borders, wat bijdraagt tot betere doorwortelbaarheid en waterafvoer,  voeren wij in één arbeidsgang voor u uit. In samenspraak met u leveren en verwerken wij het straatwerk en zorgen voor de bemesting van de plantenborders.

 

Wij verwerken alle soorten sierbestrating. Van oude gebakken klinkertjes tot keramische tegels. Ook voor het voegen van bestrating, voor het tegengaan van onkruidgroei en mieren die het zand naar boven werken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Grond- en straatwerk
Aanleg zwembad

Van overkapping tot zwembad

Hoveniersbedrijf Eikenhorst draagt ook zorg voor het ontwerpen en bouwen van tuinhuizen, overkappingen en veranda’s. Ook het plaatsen van schuttingen, maken tuinmuren en tuintrappen behoren tot onze regelmatige terugkerende werkzaamheden. Kortom, alles wat in uw tuin gerealiseerd dient te worden, kunnen wij verzorgen. Van (zwem)vijver tot zwembad en van overkapping tot veranda.

 

Met onze gebruikelijke nazorg en garantie.

 

Wij vertellen u graag meer.

Beplanting maakt van uw tuin pas een echte tuin

En ‘last but not least’: de beplanting. Want passende beplanting maakt van uw tuin pas een échte tuin. Beplanting leeft en trekt leven aan. Van vlinders tot egels en een veelheid aan vogels. Wij maken levende tuinen, groot en klein.

 

In samenspraak met u maken onze ontwerpers een passend beplantingsplan, dat wij vervolgens uitvoeren. Vaste plantenborders op kleur, een rozentuin of liever een kruidentuin?  Vindt u geuren belangrijk? Wij passen geurende beplanting toe, van jasmijn tot geurende rozen.

 

Van het leveren en verwerken van vaste planten tot het planten van grote bomen met kraan; wij zorgen ervoor. En natuurlijk met duidelijke nazorg en garantie.

Zitje onder pergola te Zoetermeer
Vaste plantenborder in zonlicht.

Welke tuinsfeer en tuinstijl past u?

Ibiza-stijl of bohemian? Romantisch of liever design? Landelijk en rustiek of toch liever minimalistisch? Kindvriendelijk? Een gezinstuin? Of bij voorkeur een tuin met minimaal onderhoud? Of eet u graag uit uw tuin? Gezond en smaakvol? Kleurrijk of toch liever ‘ton sur ton’?

 

Zoekt u inspiratie? Klik hier en wij sturen u, binnen twee werkdagen, graag ons digitale inspiratieboek toe.

U kunt ook kijken op ons Pinterest account (zie onderaan deze pagina). Verzamel de afbeeldingen van die tuinsfeer die bij u past en onze tuinontwerpers maken er een kloppend geheel van.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek