Ontwerp bedrijfsterrein

Je bent hier:
Ontwerp bedrijfsterrein | De Tuinregisseurs

Corporate identity

Het ontwerpen van een bedrijfsterrein of kantoortuin begint met een goed gesprek en logisch nadenken. We inventariseren de eisen en wensen, de gebruikers, de functies, het toekomstig beheer en onderhoud. Daarnaast kan sociale veiligheid ook van belang zijn, dus een goede verlichting en overzichtelijkheid van het terrein komt eveneens ter sprake.

 

Daarnaast is het onderscheidend vermogen van uw bedrijfsterrein van belang. Ook kunnen we uw corporate identity doorvertalen naar een passend terreinontwerp. Onze tuinontwerpers gaan daarover graag het gesprek met u aan.

 

Zoals een tuin iets zegt over de gebruiker, zo zegt een bedrijfsterrein iets over het bedrijf. De toegepaste materialen, kleurgebruik en vormentaal dienen in onze optiek onderscheidend te zijn.

Onderscheidend vermogen

Het onderscheidend vermogen kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Dat kan zijn in de bewegwijzering (‘way finding’), het bestratingspatroon en de toegepaste kleuren en ‘last but not least’ de beplanting. Dient het gemoedelijk en open over te komen of juist strak georganiseerd en hiërarchisch? Daarnaast dient de samenhang en afstemming op de architectuur van het bedrijfspand ook de nodige aandacht te krijgen.

 

Wat uw wensen ook zijn, onze tuin- en landschapsontwerper zorgt voor een verrassend en onderscheidend plan. Hierbij speelt het kostenbewust kunnen ontwerpen een grote rol. Kostenbewust qua realisatiekosten maar vooral ook de beheer- en onderhoudskosten, want die komen ieder jaar weer terug. We gaan hierover graag het gesprek met u aan.

Bedrijfsterrein ontwerp

Tarieven terreinontwerp

De vermelde bedragen zijn inclusief:

  • btw;
  • presentatieposter met relevante referentiebeelden (A1 of A0 formaat);
  • persoonlijke presentatie tuinontwerp op ons kantoor;
  • inmeten tuin als we dat samen met u kunnen doen.

 

De vermelde bedragen zijn exclusief:

  • inmeten tuin/terrein en maken veldschets, bij grotere tuinen en hoogteverschillen.
  • extra repro- en/of eventuele portokosten.

Heeft u vragen? Bel of mail ons maar.

Tot100650,-
100200925,-
2004001.025,-
4008001.250,-
80010001.350,-
100015002.075,-
150025002.075,-
250050002.850,-
500075003.650,-

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek