Tuinadvies & Tuinontwerp

Je bent hier:
Tuinadvies in eigen tuin.

Tuinadvies

Goede raad mag dan duur zijn, maar slechte raad is duurder. Wij geven graag goede adviezen waar u echt wat aan heeft. Die kunnen variëren van tips waar u aan moet denken bij de aanleg van een nieuwe tuin tot nuttige adviezen op het gebied van tuinonderhoud.

Bij adviezen voor een nieuwe tuin kunt u denken aan verschillende soorten bestrating en de voor- en nadelen van elke keuze. Hoe kunt u verzakkingen voorkomen? Hoe minimaliseert u onkruidgroei in de voegen? Welke soorten erfafscheidingen passen bij de tuinsfeer die ik zoek? Bij adviezen over tuinonderhoud gaat het om vragen als: hoe voorkom ik onkruidgroei in mijn gazon? Of: hoe snoei ik mijn vlinderstruik of hortensia’s?

U kunt bij ons kiezen voor telefonisch advies of advies bij u thuis. Want we kunnen ons voorstellen dat het soms prettiger is om tuinadvies thuis te krijgen.

Op deze pagina leest u meer over tuinadvies bij u thuis.

Tuinontwerp

Een goed begin is het halve werk. Een goed begin voor uw nieuwe tuin is het tuinontwerp. Dit ontwerp is het fundament voor uw nieuwe tuin. Een goed tuinontwerp kan pas ontstaan na een goed gesprek. Dat gaan we dan ook graag met u aan.

We luisteren naar uw eisen en wensen. We inventariseren hoe u uw tuin wilt gebruiken, welke tuinsfeer u zoekt en of wij de juiste partner voor u zijn om uw tuinwensen vorm te geven en te realiseren. We vragen naar uw gezinssamenstelling: wie maken er gebruik van de tuin? Inclusief eventuele huisdieren.

De investering in een goed tuinontwerp is slechts een onderdeel van uw investering in de aanleg van uw tuin. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en het ontwerpproces.

 

Klik hier en download onze werkwijze.

Tuinontwerp Den Haag

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek