Tuinen

Je bent hier:
Terras onder schaduwdoek

Uw tuin, onderdeel van uw woonplezier

Uw tuin is een verlengstuk van uw woonplezier en vormt een onlosmakelijk onderdeel van de waarde van uw onroerend goed. Een goede investering in uw tuin zal dan ook alleen maar in waarde toenemen in de jaren na de aanleg daarvan.

Wat is daarvoor nodig? Bovenal: goed uitgevoerd tuinonderhoud. We kunnen nog zulke mooie tuinen ontwerpen en aanleggen, maar als het opvolgende tuinonderhoud niet vakkundig gebeurt, wordt uw investering binnen enkele jaren teniet gedaan. Daarom is Hoveniersbedrijf Eikenhorst gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen.

 

En daarom werkt Hoveniersbedrijf Eikenhorst samen met andere specialisten om te komen tot het beste eindresultaat. Van tuinontwerper(ster) tot metselaar, elektricien tot zwembadbouwer en meer.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek