Tuinaanleg Bleiswijk

Je bent hier:

Woont u in Bleiswijk of gaat u daar binnenkort wonen? U wilt uw bestaande of nieuwe tuin veranderen en aanpassen aan uw smaak en die tuinsfeer die bij u past? Dan bent u nu bij het goede adres. Hoveniersbedrijf Eikenhorst is u ook graag van dienst in Bleiswijk en helpt u om ieder tuinidee vakkundig te realiseren. Heeft u zelf een tuinontwerp? Dan denken we graag met u mee voor de tuinaanleg. Heeft u wel ideeën, maar geen idee hoe dit in uw tuin toe te passen? Onze tuinontwerpers hebben tientallen jaren ervaring in het ontwerpen van verrassende inrichtingsvoorstellen.

Tuinaanleg Bleiswijk

Nieuwe tuin in Bleiswijk?

Erkend hoveniersbedrijf Eikenhorst is aangesloten bij de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners) en mede daarom bent u verzekerd van vakmanschap en een onafhankelijke garantiefonds. In een persoonlijk gesprek lichten wij dat graag toe.

Een nieuwe tuin is vaak een hele investering en wilt u natuurlijk dat hetgeen dat gerealiseerd moet worden uitstekend gemaakt wordt. Daar staan wij voor. Of het nu het herstel betreft van oprit of terras, het plaatsen van een nieuwe schutting of andere erfafscheiding, leveren en verwerken van tuinverlichting of het maken van een pergola of vijver……….. wij zorgen ervoor dat het vakkundig en probleemloos voor u wordt uitgevoerd, onder garantie.

Wilt u alleen advies in uw tuin zodat u zelf aan de slag kan, ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn, als u hier klikt vindt u onze tarieven voor tuinadvies bij u in uw tuin.

De voordelen van Hoveniersbedrijf Eikenhorst

Als erkend hoveniersbedrijf is het ons dagelijks werk om nieuwe tuinen te realiseren of bestaande tuinen te veranderen. Daarnaast voeren wij graag het opvolgend tuinonderhoud uit omdat wij gaan voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers en voor het in stand houden van uw investering.

Uw voordelen bij hoveniersbedrijf Eikenhorst zijn:

  • Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinrenovatie tot tuinonderhoud in een hand;
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en maken gebruik van het garantiefonds;
  • We staan voor ons werk en we doen het goed of we doen het niet;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen.
  • Dichtbij gevestigd.
Tuinaanleg Bleiswijk

Nieuwe tuinaanleg of tuinrenovatie?

Heeft u zelf al een tuinplan? Dan geven we daar graag een prijsindicatie om dat te realiseren. Heeft u nog geen goed tuinplan en wilt u dat wij meedenken en een professioneel tuinontwerp voor u maken? Ook daarmee zijn we u graag van dienst, ook in Bleiswijk.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst werkt samen met verschillende tuinontwerpers met heldere tarieven. Als u hier klikt kunt u precies zien wat de investering is in een goed tuinontwerp. Onze tuinontwerpers staan u graag te woord om het ontwerpproces aan u uit te leggen. Als we een afspraak bij u thuis maken nemen we ons unieke inspiratieboek mee. Dan kunnen we u laten zien wat er allemaal mogelijk is voor uw nieuwe tuin.

Als het een tuinrenovatie betreft dan inventariseren we samen met u welke onderdelen dienen te blijven staan of voor hergebruik in aanmerking komen.

Van tuinaanleg tot het tuinonderhoud in Bleiswijk

Zoals al aangegeven een goede tuinaanleg kan een hele investering zijn.

Het in stand houden van uw investering is erg belangrijk. Want bij goed uitgevoerd tuinonderhoud wordt uw investering steeds meer waard. Daarom verzorgen wij als erkend hoveniersbedrijf ook graag het opvolgende tuinonderhoud. Niet alleen opdat uw tuin in waarde toeneemt maar vooral dat u ervan kunt genieten.

Hierbij zijn wij flexibel en stemmen onze dienstverlening af op uw tuinwensen. Dat kan zijn 1x per jaar tot volledig tuinonderhoud. Meer lezen over tuinonderhoud en onze werkwijze en tarieven? Klik dan hier.

We werken met speciale machines en gereedschappen om het werk snel en goed te kunnen uitvoeren.

Interesse? Neem dan nu contact op met ons. Graag tot ziens in uw tuin, in Bleiswijk.

Tuinaanleg Bleiswijk
Tuinaanleg Bleiswijk

Graag tot ziens in uw tuin!

Is uw tuin aan vernieuwing toe of moet er een nieuwe tuin worden aangelegd? Wij helpen u graag met de eerste stap: een goed gesprek. Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om van gedachten te wisselen over de tuinaanleg in Bleiswijk.

Wat onze klanten zeggen

Echte professionals

De mensen van Hoveniersbedrijf Eikenhorst zijn echte professionals! Dat begint al bij het meedenken over het ontwerp van de tuin, tot en met de uiteindelijke oplevering. Alles is bespreekbaar. Dirk en Gert-Jan zijn echte vakmensen, prettig in de omgang en denken uitstekend mee! Wij zijn ontzettend blij met onze tuin.

Niels van Lieshout

Perfect nieuwe grasmat

De mensen van Hoveniersbedrijf Eikenhorst hebben ons grasveld dat verzakt was vernieuwd. Het is snel en prima gedaan. Het resultaat is een perfecte nieuwe grasmat. Men werkt netjes alles af en ruimen aan het einde alles op. Een bedrijf dat ik graag aanbeveel.

Jan Schoormans

Aan te raden

Eikenhorst hoveniers heeft enkele ontwerpen van De Tuinregisseurs mogen realiseren. Dit naar volle tevredenheid van mij als tuin- en landschapsontwerper en Tuinregisseur en de opdrachtgevers. Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan.

Alexander Bijl

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek