Tuinaanleg Alphen aan den Rijn

Je bent hier:

Bent u opzoek naar een partij die u kunt inschakelen voor de tuinaanleg in Alphen aan den Rijn? Wij helpen u graag bij de tuinaanleg van een nieuwe tuin of renovatie van uw bestaande tuin. Wij helpen u niet alleen bij de aanleg van uw tuin, maar ook bij het ontwerp en eventueel bij de tuinonderhoud zodat u kunt blijven genieten van uw tuin.

Tuinaanleg Alphen aan den Rijn

Van tuinadvies tot tuinonderhoud

De eerste stap van de tuinaanleg in Alphen aan den Rijn is dat wij bij u thuis komen voor tuinadvies. Wij kunnen hierdoor direct de situatie bekijken. Wij geven u graag goede adviezen waar u echt wat aan heeft. Deze adviezen kunnen variëren van waar u aan moet denken bij de aanleg van een nieuwe tuin tot nuttige adviezen op het gebied van tuinonderhoud.

Een goed begin voor uw tuin is het tuinontwerp. Het is de basis voor uw nieuwe tuin. Voordat we het tuinontwerp maken, luisteren we naar uw wensen en eisen. Onze tuinontwerpers en -sters zijn specialist in het meedenken en realiseren van een goed tuinontwerp. Zij weten hoe ze uw eisen en wensen ruimtelijk kunnen vertalen, met materialen die de gewenste tuinsfeer ondersteunen.

De tuinaanleg in Alphen aan den Rijn kan een compleet nieuwe tuinaanleg zijn maar we kunnen ook de bestaande tuin renoveren, een kleine aanpassen kan al voor veel verandering zorgen. Het kan bijvoorbeeld alleen een kleine of grote aanpassing zijn uw bestaande tuin, zoals het herbestraten van uw terras, het plaatsen van een nieuwe schutting of het maken van meerdere plantenborders.

Wij vinden het belangrijk dat u na de tuinaanleg kunt blijven genieten van uw tuin. Daarom komen wij graag uw tuin onderhouden om te voorkomen dat tuinplezier tuinergernis wordt. Wij kunnen drie keer per jaar tot wekelijks of maandelijks u helpen bij de onderhoud van uw tuin. Wij kunnen het voordoen en het u uitleggen zodat u het eventueel zelf kan doen. Wilt u dat liever niet? Geen probleem, dan blijven wij dat voor u doen.

Stijlmogelijkheden van de tuinaanleg in Alphen aan den Rijn

Voor de tuinaanleg in Alphen aan den Rijn zijn er verschillende stijlmogelijkheden. Wilt u een klassieke of moderne tuin? Een kind- of diervriendelijke tuin? Een lounge- of wellness tuin? Een kleurrijke tuin of toch liever een rustige tuin? Een tuin met minimaal tuinonderhoud?

Zoekt u inspiratie? Klik hier en wij sturen u graag ons digitale inspiratieboek toe. Ook kunt u eens een kijkje nemen op ons Pinterest account. Verzamel de afbeeldingen van uw wensen en onze tuinontwerpers maken er een mooi geheel van.

Tuinaanleg Alphen aan den Rijn

Bekijk de eerdere tuinaanleg projecten in Alphen aan den Rijn

Bekijk de foto’s hiernaast zodat u wat ideeën kunt opdoen voor de tuinaanleg in Alphen aan den Rijn. Wanneer u besluit om een nieuwe tuin te laten aanleggen door Hoveniersbedrijf Eikenhorst profiteert u van de volgende voordelen:

  • Werkervaring in de tuinbranche sinds 2005;
  • Vakwerk met garantie;
  • Van tuinontwerp tot tuinonderhoud heeft u één aanspreekpunt;
  • De keuzemogelijkheid van verschillende stijlen;

Neem contact met ons op door ons te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen, wij beantwoorden graag uw vraag over de tuinaanleg in Alphen aan den Rijn.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek