Tuinonderhoud Alphen aan den Rijn

Je bent hier:

Wanneer u regelmatig tuinonderhoud in Alpen aan den Rijn laat uitvoeren door Hoveniersbedrijf Eikenhorst, ziet uw tuin er perfect uit. Van een mooie tuin aanleggen worden we blij, maar we worden er nog blijer van wanneer deze tuin ook mooi blijft. Wij voorkomen dat tuinplezier, tuinergernis wordt als het tuinonderhoud niet of slecht wordt uitgevoerd.

Wij kunnen de tuin drie keer per jaar, tot wekelijks of maandelijks komen onderhouden. Dat hangt af van de vormgeving van de tuin, de kwaliteit van de gebruikte materialen en de wijze van het verwerken.

Tuinonderhoud Alphen aan den Rijn

Van tuin aanleggen tot tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn

Wilt u een tuin aanleggen en tuinonderhoud laten uitvoeren in Alphen aan den Rijn omdat u gaat verhuizen of wilt u uw bestaande tuin veranderen? Van tuinontwerp tot tuinonderhoud en alles wat daarbij komt kijken staan wij voor u klaar:

  • Tuinadvies: voordat we aan de slag kunnen met het tuinontwerp, komen we bij u thuis voor persoonlijk en praktisch tuinadvies. We leggen u onder andere uit hoe bepaalde onderdelen gerealiseerd kunnen worden en waar u aan moet denken. Daarnaast geven we u graag tips en instructies over het tuinonderhoud en meer.
  • Tuinontwerp: wij zijn specialist in het meedenken en realiseren van een goed tuinontwerp. Wij werken samen met verschillende tuinontwerpers en -sters. Zij weten hoe ze uw eisen en wensen ruimtelijk kunnen vertalen, met materialen die de gewenste tuinsfeer ondersteunen door hun specialisatie in het analyseren, (kunstzinnig) vormgeven en ontwerpen van tuinen en buitenruimten.
  • Tuinaanleg: de aanleg van een nieuwe tuin of renovatie van een bestaande tuin kunnen wij voor u uitvoeren aan de hand van het tuinontwerp. Wij regelen hierin alles voor u: van grond- en straatwerk tot het plaatsen van veranda’s en overkappingen. Mocht het een kleine renovatie van uw tuin zijn, dan kunt u ook bij ons terecht zoals het verplaatsen van een terras.

Tuinonderhoud op afspraak of op vaste tijden

Wilt u tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn laten uitvoeren aan uw bestaande tuin? Dan kunt u ons bellen wanneer u ons nodig heeft. Wij kunnen dan bijvoorbeeld de heg knippen, de tuin onkruidvrij maken, snoeien van beplanting of onderhoudt aan het gazon. We maken met u een afspraak waarin het tuinonderhoud wordt ingepland.

Daarnaast is het ook mogelijk dat wij het tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn zelf inplannen. U hoeft er niet aan te denken om ons te bellen. Wij bellen u voordat we komen en stemmen dan met u af wat er dient te gebeuren. Wij stellen een overeenkomst op voor de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden voor een jaar.

Tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
Tuinonderhoud Alphen aan den Rijn

Werkwijze tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn

Wij werken graag gestructureerd en volgens een planning. Om het tuinonderhoud snel en vakkundig uit te kunnen voeren, werken wij met moderne machines en gereedschappen. Elektrische machines in plaats van brandstofmachines, dat is zowel voor u als uw buren erg prettig.

Wanneer wij uw tuin periodiek komen onderhouden, voeren we graag een goede bodemanalyse uit zodat we de juiste meststoffen en hoeveelheden kunnen toedienen. Voor het onderdrukken van onkruidgroei doen wij een voorstel om de bodem zo min mogelijk te verstoren. Dat zorgt voor een gezond bodemleven en daarmee ook gezonde beplanting.

Waarom Hoveniersbedrijf Eikenhorst inschakelen?

Wilt u de tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn laten uitvoeren door Hoveniersbedrijf Eikenhorst? U profiteert van de volgende voordelen:

  • Sinds 2005 zijn wij actief in deze branche en wij beschikken dus over de nodige ervaring;
  • Wij bieden vakwerk mét garantie;
  • U heeft één aanspreekpunt, van tuinontwerp tot de tuinaanleg en onderhoud van uw tuin;
  • U heeft veel keuze uit verschillende stijlen omdat we samenwerken met meerdere tuinontwerpers.

Wilt u ons inschakelen voor de tuinonderhoud? Dan kunt u het contactformulier invullen, ons bellen of mailen. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw tuin te onderhouden in Alphen aan den Rijn.

Tuinonderhoud Alphen aan den Rijn

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek