Tuinaanleg Benthuizen

Je bent hier:

U woont of gaat wonen in Benthuizen en denkt na om uw tuin te veranderen. U zoekt een betrouwbaar en vakkundig adres voor de tuinaanleg van uw nieuwe tuin. Dan hoeft u niet verder te zoeken voor tuinaanleg in Benthuizen. Hoveniersbedrijf Eikenhorst heeft uitstekende reviews en wij beschikken over de nodige ervaring om ieder tuinaanleg opdracht tot een goed einde te brengen.

Tuinontwerp Den Haag

Tuinaanleg Benthuizen

Hoveniersbedrijf Eikenhorst is aangesloten bij de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners) en mede daarom bent u verzekerd van vakmanschap en een onafhankelijke garantiefonds, wij vertellen u graag meer.

Omdat een tuinaanleg veelal een hele investering is wilt u natuurlijk dat hetgeen dat gerealiseerd moet worden uitstekend gemaakt wordt. Daar staan wij voor. Of het nu het herstel betreft van het straatwerk aan oprit of terras, het plaatsen van een nieuwe schutting of andere erfafscheiding, leveren en verwerken van tuinverlichting of het maken van een pergola of vijver……….. wij zorgen ervoor dat het vakkundig en probleemloos wordt uitgevoerd.

Wilt u advies in uw tuin, daarmee kunnen wij u ook van dienst zijn, als u hier klikt vindt u onze tarieven voor tuinadvies bij u in uw tuin.

Nieuwe tuin in Benthuizen?

Als hoveniers is het ons dagelijks werk om nieuwe tuinen te realiseren of bestaande tuinen te veranderen. Ook voeren wij graag het opvolgend tuinonderhoud uit omdat wij gaan voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Uw voordelen bij hoveniersbedrijf Eikenhorst:

  • Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinrenovatie tot tuinonderhoud;
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en maken gebruik van het garantiefonds;
  • We staan voor ons werk en we doen het goed of we doen het niet;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen.
  • Dichtbij gevestigd.
Tuinadvies

Tuinaanleg of tuinrenovatie?

Heeft u zelf al een tuinplan? Dan geven we daar graag een prijsindicatie om dat te realiseren. Heeft u nog geen goed tuinplan en wilt u dat wij meedenken en een professioneel tuinontwerp voor u maken? Ook daarmee zijn we u graag van dienst.

 

Hoveniersbedrijf Eikenhorst werkt samen met verschillende tuinontwerpers met heldere tarieven. Als u hier klikt kunt u precies zien wat de investering is in een goed tuinontwerp. Onze tuinontwerpers staan u graag te woord om het ontwerpproces aan u uit te leggen. Als we een afspraak bij u thuis maken nemen we ons unieke inspiratieboek mee. Dan kunnen we u laten zien wat er allemaal mogelijk is voor uw nieuwe tuin.

Als het een tuinrenovatie betreft dan inventariseren we samen met u welke onderdelen dienen te blijven staan of voor hergebruik in aanmerking komen.

Van tuinaanleg naar tuinonderhoud in Benthuizen

Zoals al aangegeven een goede tuinaanleg kan een hele investering zijn.

Het in stand houden van uw investering is erg belangrijk. Want bij goed uitgevoerd tuinonderhoud wordt uw investering steeds meer waard. Daarom verzorgen wij als vakkundig hoveniersbedrijf ook graag het opvolgende tuinonderhoud. Niet alleen opdat uw tuin in waarde toeneemt maar vooral dat u ervan kunt genieten.

Hierbij zijn wij flexibel en stemmen onze dienstverlening af op uw tuinwensen. Dat kan zijn 1x per jaar tot volledig tuinonderhoud. Meer lezen over tuinonderhoud en onze werkwijze en tarieven? Klik dan hier.

 

Interesse? Neem dan nu contact op met ons. Graag tot ziens in uw tuin, in Benthuizen.

Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek