Hoveniersbedrijf Den Haag

Je bent hier:

Bent u van plan om de tuin te renoveren of gaat u verhuizen en moet de tuin aangelegd worden? Wat uw wensen ook zijn, Hoveniersbedrijf in Den Haag zorgt voor een goed tuinontwerp dat naadloos aansluit op uw wensen en eisen. Maar ook dat uw tuin vakkundig en probleemlos wordt aangelegd, inclusief goede nazorg.

Hoveniersbedrijf Den Haag

Hoveniersbedrijf Den Haag maakt van uw tuin, een droomtuin

Hoveniersbedrijf Den Haag zorgt ervoor dat uw tuin niet zomaar een tuin wordt, maar een droomtuin. Wat voor soort tuin past het beste bij u? Houdt u van een tuin met veel groen en bloemen? Wilt u een sfeervol terras? Een tuin voor jong en oud? Wij luisteren naar uw eisen en wensen. We inventariseren hoe u uw tuin wilt gebruiken, welke tuinsfeer u zoekt en of wij de juiste partner voor u zijn om uw tuinwensen vorm te geven en te realiseren. Wij verzorgen uw tuin van A tot Z:

 • Tuinadvies
  Hoveniersbedrijf in Den Haag komt graag bij u thuis voor een persoonlijk en praktisch tuinadvies. Tijdens dit adviesgesprek leggen wij u uit hoe u bepaalde onderdelen kunt realiseren en waar u aan moet denken. We geven tips en instructies over tuinonderhoud en meer.
 • Tuinontwerp
  De investering in een goed tuinontwerp, vormt het fundament voor uw nieuwe tuin. Wij zijn specialist in het meedenken en realiseren van een goed tuinontwerp. Wij werken samen met verschillende tuinontwerpers en -sters. Zij hebben tientallen jaren ervaring in hun vakgebied en zij weten hoe ze uw eisen en wensen kunnen vertalen.
 • Tuinaanleg
  Wilt u uw tuin laten renoveren omdat uw tuin is verouderd? Of heeft u een nieuw huis gekocht en moet de tuin nog compleet aangelegd worden? In beide gevallen kunt u Hoveniersbedrijf Eikenhorst inschakelen. Bij ons kunt u terecht voor het renoveren van uw tuin maar ook voor het aanleggen van een nieuwe tuin.
 • Tuinonderhoud
  Is uw tuin aangelegd? De tuin kan nog zo mooi zijn aangelegd, maar als het tuinonderhoud niet of slecht wordt uitgevoerd dan wordt tuinplezier al snel tuinergernis. U kunt ons inschakelen om van begin af aan u te helpen met het tuinonderhoud. Dat kan van minimaal drie keer per jaar tot wekelijks of maandelijks.
Hoveniersbedrijf Den Haag

Projecten van Hoveniersbedrijf Eikenhorst

Bent u nieuwsgierig maar wilt u eerdere projecten zien van het hoveniersbedrijf in Den Haag? Wij hebben diverse tuinen aangelegd, zoals de relaxtuin in Scheveningen met verschillende terrassen, maar ook de kleine stadstuin in Den Haag met een gazon, terrassen en schaduwdoek. Welke tuin past het beste bij u?

De voordelen van ons Hoveniersbedrijf in Den Haag

Heeft u besloten om uw tuin uit handen te geven aan Hoveniersbedrijf in Den Haag? Als u uw nieuwe tuin laat aanleggen of uw bestaande tuin laat renoveren door Hoveniersbedrijf Eikenhorst, kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • De nodige ervaring van een hoveniersbedrijf dat sinds 2005 actief is in deze branche;
  • Vakwerk met garantie, wij informeren u hier graag over;
  • Eén aanspreekpunt, van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud van uw tuin;
  • Doordat we samenwerken met meerdere tuinontwerpers heeft u veel keuze uit verschillende stijlen.

Wilt u graag contact opnemen met Hoveniersbedrijf Eikenhorst? U kunt hieronder het contactformulier invullen, met ons bellen of een e-mail naar ons sturen. Wij zien u graag bij het hoveniersbedrijf in Den Haag.

Hoveniersbedrijf Den Haag

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


  Bekijk hier het digitale inspiratieboek