Tuinrenovatie Rotterdam

Je bent hier:

Wilt u een tuinrenovatie in Rotterdam? Bijvoorbeeld omdat u uitgekeken bent op uw tuin of andere wensen heeft dan hoe de tuin was ingericht toen u de woning kocht? Wij gaan graag voor u aan de slag met uw wensen in de tuin te realiseren.

Tuinrenovatie Rotterdam

Waarom tuinrenovatie in Rotterdam?

De tuin renoveren in Rotterdam in plaats van een compleet nieuwe tuin aan laten leggen biedt veel voordelen:

 • Het is goedkoper om een tuin te renoveren dan om een nieuwe tuin aan te laten leggen. In sommige gevallen is het niet nodig om de hele tuin te renoveren want een aantal kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken.
 • Vaak kunnen we het materiaal dat eerder is gebruikt weer gebruiken, hierdoor is een tuinrenovatie ook duurzaam.
 • De tuin renoveren zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De tuinrenovatie kost wat, maar de waardevermeerdering van uw woning maakt het helemaal goed.
 • Na het renoveren van de tuin heeft hij voorlopig weinig onderhoud nodig.

Tips voor de tuinrenovatie in Rotterdam?

Wilt u ons inschakelen voor de tuinrenovatie in Rotterdam? Wij hebben een aantal tips voor u!

 1. Adviesgesprek
  Hoveniersbedrijf Eikenhorst komt graag bij u thuis voor een persoonlijk en praktisch tuinadvies. Als wij bij u op locatie komen kunnen wij direct de situatie bekijken. Wij leggen u uit hoe bepaalde onderdelen gerealiseerd kunnen worden.
 2. Maak een moodboard
  Ter voorbereiding van het tuinontwerp is het belangrijk dat uzelf bedenkt van welke tuinsfeer u houdt, welke elementen u graag in de tuin verwerkt wil hebben en welke planten/bloemen u aanspreken. Dit kunt u verwerken in een moodboard.
 3. Een tuinontwerp maken
  Een goed tuinontwerp is het halve werk. Het is hete fundament voor uw tuin. We inventariseren hoe u uw tuin wilt gebruiken, welke tuinsfeer u zoekt en hoe wij dit vorm kunnen geven en kunnen realiseren.
 4. Aan de slag met de tuinaanleg
  Een kleine aanpassing kan voldoende zijn voor meer tuinplezier. Bijvoorbeeld door het renoveren van plantenborders, herbestrating van het terras, plaatsen van een veranda of overkapping, vervangen van een schuurtje of schutting etc.
 5. Tuinonderhoud
  Nadat de tuin in Rotterdam is gerenoveerd, wilt u natuurlijk dat de tuin er zo mooi en verzorgt uit blijft zien. U kunt ons inschakelen om de tuin te onderhouden wanneer u dat graag wenst.
Tuinrenovatie Rotterdam
Tuinrenovatie Rotterdam

Schakel voor een geslaagde tuinrenovatie Hoveniersbedrijf Eikenhorst in

Wilt u starten met de tuinrenovatie in Rotterdam? Wij staan klaar om u van dienst te kunnen zijn. Met onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op vakwerk. U krijgt één aanspreekpunt; van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud.

Wilt u met ons aan de slag? Bel, mail of vul het contactformulier hieronder.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


  Bekijk hier het digitale inspiratieboek