Tuinontwerp Zoeterwoude

Je bent hier:

Woont u al in Zoeterwoude en wilt u uw bestaande tuin veranderen? Of gaat u verhuizen binnen of naar Zoeterwoude en krijgt u een nieuwe tuin? Wilt u geholpen worden met verrassende tuinideeën? Misschien zoekt u voorbeelden van tuinontwerpen? Altijd lastig om juist dat tuinidee te vinden dat precies passend is voor uw tuin. Onze tuinontwerpers helpen u om uw tuinideeën om te zetten in een verrassend en passend tuinontwerp. Een verrassend tuinontwerp is de tweede stap naar uw nieuwe tuin in Zoeterwoude. Het begint met de eerste stap, een goed gesprek. Een goed gesprek is de basis voor een goed tuinontwerp dat voldoet aan uw eisen en wensen. Als u het contactformulier invult nemen wij, binnen 2 werkdagen, contact met u op om van gedachten te wisselen, uw eerste stap naar uw nieuwe tuin, die helemaal bij uw situatie past, op maat ontworpen. Benodigde tijd……? 15-20 minuten.

Tuinontwerp Den Haag

Tuinontwerp Zoeterwoude

Hoveniersbedrijf Eikenhorst is gespecialiseerd in het maken van tuinontwerpen en het realiseren van tuinen, ook in Zoeterwoude. Iedere goede tuin begint met een goed tuinontwerp. Daarom werken wij met heldere prijzen en specialisten; onafhankelijke tuinontwerpers met tientallen jaren ervaring.

Uw tuin in Zoeterwoude is een verlengstuk van uw woonplezier en dient aan te sluiten op de door u gewenste tuinsfeer. Ook kan de functie van uw tuin met de loop der jaren veranderen. Als jong gezin met kleine kinderen kan de tuin een andere functie hebben dan als er geen kinderen zijn of oudere kinderen. Een tuin kan dan ook meegroeien met het gezin.

Wilt u een kindvriendelijke tuin of liever een relaxtuin? Minimaal tuinonderhoud en toch een groene tuin? Wij zorgen ervoor. Een tuin om uit en in te eten? Geen probleem. Liever een minimalistische tuin of toch een voorkeur voor een romantische tuin? Modern of klassiek? Onze tuinontwerpers zorgen ervoor, nadat ze een goed gesprek met u hebben gehad.

Nieuwe tuin in Zoeterwoude?

Een nieuwe tuin is vaak een hele investering. Daarom willen wij daar ook, samen met u, de nodige tijd aan besteden om te komen tot het beste resultaat voor uw situatie. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en het opvolgende tuinonderhoud. Wij gaan voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

  • Wij werken met verschillende onafhankelijke tuinontwerpers, met ieder zijn eigen stijl;
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en maken gebruik van het garantiefonds;
  • We werken volgens een vaste werkwijze waarbij we u helpen om een goede keuze te kunnen maken, download hier onze werkwijze en tarieven;
  • We staan voor ons werk en dan het goed of we doen het niet;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen;
  • Dichtbij gevestigd.
Tuinadvies

Tuinideeën voor uw nieuwe tuin?

U weet misschien zelf precies of ongeveer wat u wilt. Een moodboard, van hetgeen u aanspreekt voor uw nieuwe tuin, is erg helpend voor ons. Denk ook goed na over het budget dat u wilt investeren in uw nieuwe tuin te Zoeterwoude. Een tuin is onlosmakelijk met uw woning verbonden en vormt dus een deel van het onroerend goed. Een investering in uw tuin is daarom ook een waardevaste investering.

Op basis van ons telefoongesprek kunnen we besluiten om een afspraak bij u thuis of op locatie in Zoeterwoude te maken. Dan nemen we uw tuin en omgeving in ogenschouw. Ook bespreken we de punten nog een keer en als het mogelijk is gaan we samen uw tuin inmeten. Daarna nemen we foto’s en als u tekeningen van uw woning heeft zouden wij daar graag een kopie van willen meenemen.

We nemen ook samen ons unieke inspiratieboek door van wat er allemaal mogelijk is voor uw nieuwe tuin.

Van tuinontwerp naar tuinaanleg in Zoeterwoude

Als het tuinontwerp u aanspreekt en is goedgekeurd gaan we het tuinontwerp doorrekenen en stellen we 2-3 ramingen voor realisatie op. Want ieder tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Denk maar aan betontegels of keramische tegels, betonklinkers of gebakken klinkers, grind of perzikpitten, een verlichtingsarmatuur van 25 euro of van 250 euro etc.. etc..  Dit is een nieuwe opdracht. Op basis van deze ramingen kunt u een keuze maken voor de materialen en het gewenste kwaliteitsniveau. Wel zo makkelijk en scheelt u heel veel tijd in winkelen en keuzes maken.

Nadat u uw keuzes heeft gemaakt voor het gewenste kwaliteitsniveau en materialen werken wij dit uit in een begroting voor de tuinaanleg. Als dit uw goedkeuring heeft maken we alles definitief en spreken we een start- en opleveringsdatum af van de tuinaanleg. Zo werken we stap voor stap naar uw nieuwe tuin. Wel zo duidelijk voor u.

Daarna zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst om uw investering goed te onderhouden.

Interesse? Neem dan nu contact op met ons. Graag tot ziens in uw tuin, in Zoeterwoude.

Tuinontwerp Wassenaar

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek