Tuinontwerp Rotterdam

Je bent hier:

Wordt er een nieuwe tuin bij u aangelegd en moet hiervoor een tuinontwerp worden gemaakt in Rotterdam? Hoveniersbedrijf Eikenhorst is specialist in het meedenken en realiseren van een tuinontwerp. Wij werken samen met verschillende tuinontwerpers en -sters. Zij zijn gespecialiseerd in het analyseren, vormgeven en ontwerpen van tuinen en buitenruimtes. Zij weten hoe ze uw eisen en wensen ruimtelijk kunnen vertalen, met materialen om de gewenste tuinsfeer te creëren. De tuinontwerpers in Rotterdam noemen wij ook wel de ‘ruimtekunstenaars’ die schilderen met planten.

Tuinontwerp Rotterdam

Van tuinaanleg tot tuinonderhoud bij Hoveniersbedrijf Eikenhorst

Het grootste voordeel aan Hoveniersbedrijf Eikenhorst is dat uw tuin van A tot Z kan worden geregeld bij Hoveniersbedrijf Eikenhorst. Nadat wij het tuinontwerp in Rotterdam hebben gemaakt, gaan we aan de slag met het aanleggen van de tuin. Bij ons kunt u terecht voor de complete tuinaanleg van uw nieuwe tuin waaronder: grondwerkzaamheden, sierbestrating, beplanting, overkapping, zwembad, tuinhuizen etc.

Nadat de tuin is aangelegd wilt u er natuurlijk voor een lange tijd van kunnen genieten. Daar hoort ook tuinonderhoud bij. Mocht u daar zelf geen tijd of zin in hebben, dan kunt u onze tuinman daarvoor inschakelen. Wij kunnen minimaal drie keer per jaar, tot wekelijks of maandelijks bij u de tuin onderhouden.

Alles onder één dak bij Hoveniersbedrijf Eikenhorst, van tuinontwerp in Rotterdam tot de tuinonderhoud.

Ideeën opdoen voor het tuinontwerp in Rotterdam

Weet u nog niet goed hoe uw tuin eruit moet komen te zien? Wij hebben ervaring met veel verschillende stijlen. Van een kleine stadstuin met een Ibiza stijl tot een relaxtuin met verschillende terrassen in een moderne stijl. Om ideeën op te doen kunt u een kijkje nemen bij onze projecten of op onze Pinterest pagina. U kunt de elementen eruit halen die bij u past, samen met u maken we er een mooi geheel in. Het tuinontwerp in Rotterdam kunnen wij maken aan de hand van een moodboard waarin u aangeeft waar u van houdt: veel gras of liever tegels, veel gekleurde bloemen of gaat u voor meer planten?

Tuinontwerp Rotterdam

Aan de slag met het tuinontwerp in Rotterdam

De investering in een goed tuinontwerp in Rotterdam vormt het fundament voor uw nieuwe tuin. De investering hierin is slechts een klein gedeelte van de realisatie- en onderhoudskosten.

Een goed tuinontwerp is de basis voor uw tuin in Rotterdam. Het zorgt voor jaren tuinplezier en het verhoogt de waarde van uw woning. Nadat u contact met ons heeft opgenomen starten we met een inventariserend gesprek. Daarin bespreken wij uw eisen en wensen, de functionaliteit van uw tuin, de gewenste tuinsfeer en het beschikbare budget. Wij gaan graag met u aan de slag! Bel, mail of vul het contactformulier en we starten met het tuinontwerp in Rotterdam.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek