Tuinontwerp & tuinaanleg Moerkapelle

Je bent hier:

Woont u in Moerkapelle en wilt u uw bestaande tuin veranderen? Of gaat u verhuizen naar of binnen Moerkapelle en krijgt u een nieuwe tuin? Wilt u geïnspireerd worden door een van onze tuinontwerpers? Een verrassend tuinontwerp is de tweede stap voor verrassende tuinideeën naar uw nieuwe tuin in Moerkapelle. Wij helpen u graag met de eerste stap, een goed gesprek. Een goed gesprek is de basis voor een goed tuinontwerp dat voldoet aan uw eisen en wensen. Als u het contactformulier invult nemen wij, binnen 2 werkdagen, contact met u op om van gedachten te wisselen, uw eerste stap naar een nieuwe tuin. Benodigde tijd……? 15-20 minuten.

Tuinontwerp Moerkapelle

Tuinontwerp en tuinaanleg in Moerkapelle

Hoveniersbedrijf Eikenhorst werkt met verschillende tuinontwerpers die vele jaren ervaring hebben in het ontwerpen en vormgeven van tuinen en terreinen. Want een goed ontworpen en gerealiseerde tuin is een verlengstuk van uw woonplezier en verhoogt de waarde van uw woning, ook in Moerkapelle.

Maar wat voor tuin past bij u? Welke functie dient uw tuin te gaan vervullen in Moerkapelle? Wilt u een relaxtuin met minimaal onderhoud? Wilt u een landelijke tuin, stoer en veel groen? Misschien een kindvriendelijke tuin of een gezinstuin die met het gezin kan meegroeien? Of een smultuin, een tuin waaruit u kunt oogsten en waarin u kun eten en drinken met vrienden en familie? Een ontdekkingstuin? Een levende belevingstuin of liever een design tuin, strak en eenvoudig.

U leest het al vele mogelijkheden voor uw tuin. Onze tuinontwerpers hebben de nodige tuinideeën, verschillende stijlen en specialismen en kunnen iedere vraag vertalen naar die tuin die bij u past. Want dat is de kunst, uw tuinidee en gewenste sfeer vertalen in een ruimtelijk tuinontwerp. Maar een goed tuinontwerp kan pas gemaakt worden na een goed gesprek, uw eerste stap.

Tuinarchitect of tuinontwerper in Moerkapelle?

Een tuinarchitect of tuinontwerp  stemt het tuinontwerp af op uw eisen en wensen en natuurlijk uw budget. Uw tuinideeën samen met de tuinideeën van onze tuinontwerpers komen we tot een verrassend tuinontwerp voor uw tuin in Moerkapelle.

Uw voordelen hierbij zijn:

  • Wij werken met verschillende onafhankelijke tuinontwerpers, met ieder zijn eigen stijl;
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en maken gebruik van het garantiefonds;
  • We werken volgens een vaste werkwijze waarbij we u helpen om een goede keuze te kunnen maken, download hier onze werkwijze en tarieven;
  • We staan voor ons werk en dan het goed of niet;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen;
  • Dichtbij gevestigd.
Tuinontwerp Moerkapelle

Tuinideeën voor uw tuin?

Onze tuinontwerpers zitten vol met tuinideeën. Maar u weet misschien zelf precies wat u wilt of ongeveer. Een moodboard, van hetgeen u aanspreekt is erg belangrijk om ons te laten zien wat u aanspreekt. Denk ook goed na over het budget dat u wilt besteden aan uw nieuwe tuin. In ons eerste gesprek kunnen we, op basis van onze ervaring, u al aardig een indicatie geven van het benodigde budget om uw tuinwensen en tuinideeën in Moerkapelle te realiseren.

Op basis van ons gesprek kunnen we besluiten om een afspraak bij u thuis of op locatie in Moerkapelle te maken. Dan nemen we uw tuin in ogenschouw. Ook bespreken we de punten nog een keer en als het mogelijk is gaan we samen uw tuin inmeten. Daarna nemen we foto’s en als u tekeningen van uw woning heeft zouden wij daar graag een kopie van willen meenemen. U kunt deze ook digitaal naar ons versturen.

We nemen ook samen ons inspiratieboek door van wat er allemaal mogelijk is voor uw nieuwe tuin.

Van tuinontwerp naar tuinaanleg in Moerkapelle

Als het ontwerp u aanspreekt en is goedgekeurd gaan we het ontwerp doorrekenen en stellen we 2-3 ramingen voor realisatie op. Want ieder tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Denk maar aan betontegels of keramische tegels, betonklinkers of gebakken klinkers, grind of perzikpitten, een verlichtingsarmatuur van 25 euro of van 250 euro etc.. etc..  Dit is een nieuwe opdracht. Op basis van deze ramingen kunt u een keuze maken voor de materialen en het gewenste kwaliteitsniveau. Wel zo makkelijk en scheelt u heel veel tijd in winkelen en keuzes maken.

Nadat u uw keuzes heeft gemaakt voor het gewenste kwaliteitsniveau en materialen werken wij dit uit in een begroting voor de tuinaanleg. Als dit uw goedkeuring heeft maken we alles definitief en spreken we een start- en opleveringsdatum af van de tuinaanleg. Wel zo duidelijk voor u.

Daarna zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst om uw investering goed te onderhouden.

Interesse? Neem dan nu contact op met ons. Graag tot ziens in uw tuin, in Moerkapelle.

Zitje onder pergola te Zoetermeer

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek