Tuinontwerp Bleiswijk

Je bent hier:

Een tuinontwerp is de tweede stap naar uw nieuwe tuin in Bleiswijk. Gaat u verhuizen naar of binnen Bleiswijk en krijgt u een nieuwe tuin? Of woont u in Bleiswijk en wilt u uw bestaande tuin veranderen? Wij helpen u graag met de eerste stap, een goed gesprek. Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om van gedachten te wisselen, uw eerste stap.

Tuinontwerp Bleiswijk

Tuinontwerp Bleiswijk

Ons hoveniersbedrijf, uit Bleiswijk, werkt met verschillende tuinontwerpers die vele jaren ervaring hebben in het ontwerpen en vormgeven van tuinen en terreinen. Want een goed ontworpen en gerealiseerd tuin is een verlengstuk van uw woonplezier en verhoogt de waarde van uw woning, ook in Bleiswijk.

Maar wat voor tuin past nu eigenlijk bij u? Welke functie dient uw tuin te gaan vervullen? Wilt u een relaxtuin met minimaal onderhoud? Wilt u een landelijke tuin, stoer en veel groen? Misschien een kindvriendelijke tuin of een gezinstuin die met het gezin kan meegroeien? Of een smultuin, een tuin waaruit u kunt oogsten en waarin u kun eten en drinken met vrienden en familie? Een ontdekkingstuin? Een levende belevingstuin of liever een design tuin, strak en eenvoudig.

U leest het al vele mogelijkheden voor uw tuin. Onze tuinontwerpers hebben verschillende stijlen en specialismen en kunnen iedere vraag vertalen naar die tuin die bij u past. Want dat is de kunst, uw gewenste sfeer vertalen in een ruimtelijk concept.

Maar een goed tuinontwerp kan pas gemaakt worden na een goed gesprek, de eerste stap.

Uw voordelen bij Hoveniersbedrijf Eikenhorst

Wat zijn uw voordelen als u een tuinontwerp in Bleiswijk laat maken door Hoveniersbedrijf Eikenhorst?

  • Wij werken met verschillende onafhankelijke tuinontwerpers, met ieder zijn eigen stijl;
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en maken gebruik van het garantiefonds;
  • We werken volgens een vaste werkwijze waarbij we u helpen om een goede keuze te kunnen maken, download hier onze werkwijze en tarieven;
  • We staan voor ons werk en dan het goed of niet;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen;
  • Ons bedrijf is gevestigd in Bleiswijk, dus lekker in de buurt.
  • Wij komen onze afspraken en beloftes na.
Tuinontwerp Bleiswijk

Uw tuinontwerp in Bleiswijk

Wat van belang is dat u onze tuinontwerpers goed aanstuurt. Hierbij is een moodboard, van hetgeen u aanspreekt, erg belangrijk. Dat kunt u digitaal doen via bijvoorbeeld Pinterest of anderszins. U kunt u foto’s uit tuinmagazines knippen en plakken op uw moodboard. Denk ook goed na over het budget dat u wilt besteden aan uw nieuwe tuin. Want het heeft geen zin om een prachtig ontwerp te maken waar geen budget voor is om te realiseren, of andersom u wilt een prachtige tuin en geeft een minimaal budget op. Onze tuinontwerpers proberen zich zo goed mogelijk binnen het gestelde budget een tuin te ontwerpen.

 

Wij komen bij u langs om uw tuin in ogenschouw te nemen en als het mogelijk is meteen samen goed in te meten. Als u tekeningen van uw woning heeft zouden wij daar graag een kopie van willen meenemen. U kunt deze ook digitaal naar ons versturen.

Van tuinontwerp naar uw nieuwe tuin

Op basis van dat gesprek en de verstrekte informatie gaan wij voor u aan de slag om een passend tuinontwerp te maken. Binnen 2-3 weken bellen wij u op om een afspraak te maken om het tuinontwerp te presenteren op ons kantoor te Bleiswijk.

Tijdens dit gesprek lichten we het tuinontwerp toe en waar nodig aangevuld met referentiebeelden en schetsen we handmatig hoe we onderdelen of details willen vormgeven en maken.

Als het ontwerp u aanspreekt gaan we het ontwerp doorrekenen en stellen we 2-3 ramingen voor realisatie op. Want ieder tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Denk maar aan betontegels of keramische tegels, betonklinkers of gebakken klinkers, grind of perzikpitten, een verlichtingsarmatuur van 25 euro of van 250 euro etc.. etc..  Dit is een nieuwe opdracht. Op basis van deze ramingen kunt u een keuze maken voor de materialen en het gewenste kwaliteitsniveau. Wel zo makkelijk en scheelt u heel veel tijd in winkelen en keuzes maken.

Ontdek de meerwaarde van een goed tuinontwerp en uiteindelijk een perfecte tuin voor uw woning en laat u inspireren door dit filmpje. Heeft u vragen of wilt u graag dat wij het tuinontwerp gaan realiseren? Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij gaan graag met het tuinontwerp in Bleiswijk aan de slag!

Video knop

Wat onze klanten zeggen

Echte professionals

De mensen van Hoveniersbedrijf Eikenhorst zijn echte professionals! Dat begint al bij het meedenken over het ontwerp van de tuin, tot en met de uiteindelijke oplevering. Alles is bespreekbaar. Dirk en Gert-Jan zijn echte vakmensen, prettig in de omgang en denken uitstekend mee! Wij zijn ontzettend blij met onze tuin.

Niels van Lieshout

Perfect nieuwe grasmat

De mensen van Hoveniersbedrijf Eikenhorst hebben ons grasveld dat verzakt was vernieuwd. Het is snel en prima gedaan. Het resultaat is een perfecte nieuwe grasmat. Men werkt netjes alles af en ruimen aan het einde alles op. Een bedrijf dat ik graag aanbeveel.

Jan Schoormans

Aan te raden

Eikenhorst hoveniers heeft enkele ontwerpen van De Tuinregisseurs mogen realiseren. Dit naar volle tevredenheid van mij als tuin- en landschapsontwerper en Tuinregisseur en de opdrachtgevers.
Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan.

 

Alexander Bijl

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek