Tuinontwerp Bergschenhoek

Je bent hier:

Het tuinontwerp, de tweede stap naar een nieuwe tuin in Bergschenhoek. Gaat u verhuizen naar of binnen Bergschenhoek en krijgt u een nieuwe tuin? Of woont u in Bergschenhoek en wilt u uw bestaande tuin veranderen? Wij helpen u graag met de eerste stap, een goed gesprek. Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om van gedachten te wisselen, uw eerste stap.

Tuinontwerp Den Haag

Tuinontwerp Bergschenhoek

Ons hoveniersbedrijf werkt met verschillende tuinontwerpers die vele jaren ervaring hebben in het ontwerpen en vormgeven van tuinen en terreinen. Want een goed ontworpen en gerealiseerd tuin is een verlengstuk van uw woonplezier en verhoogt de waarde van uw woning, ook in Bergschenhoek.

Maar wat voor tuin past nu eigenlijk bij u? Welke functie dient uw tuin te gaan vervullen? Wilt u een relaxtuin met minimaal onderhoud? Wilt u een landelijke tuin, stoer en veel groen? Misschien een kindvriendelijke tuin of een gezinstuin die met het gezin kan meegroeien? Of een smultuin, een tuin waaruit u kunt oogsten en waarin u kun eten en drinken met vrienden en familie? Een ontdekkingstuin? Een levende belevingstuin of liever een design tuin, strak en eenvoudig.

U leest het al vele mogelijkheden voor uw tuin. Onze tuinontwerpers hebben verschillende stijlen en specialismen en kunnen iedere vraag vertalen naar die tuin die bij u past. Want dat is de kunst, uw gewenste sfeer vertalen in een ruimtelijk concept.

Maar een goed tuinontwerp kan pas gemaakt worden na een goed gesprek, de eerste stap.

Uw voordelen bij Hoveniersbedrijf Eikenhorst

Wat zijn uw voordelen als u een tuinontwerp laat maken door Hoveniersbedrijf Eikenhorst?

  • Wij werken met verschillende onafhankelijke tuinontwerpers, met ieder zijn eigen stijl;
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en maken gebruik van het garantiefonds;
  • We werken volgens een vaste werkwijze waarbij we u helpen om een goede keuze te kunnen maken, download hier onze werkwijze en tarieven;
  • We staan voor ons werk en dan het goed of niet;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen;
  • Ook werken wij in Bergschenhoek en omstreken;
  • Wij komen onze afspraken en beloftes na.
Tuinadvies

Tuinontwerp Bergschenhoek

Wat van belang is dat u onze tuinontwerpers goed aanstuurt. Hierbij is een moodboard, van hetgeen u aanspreekt, erg belangrijk. Dat kunt u digitaal doen via bijvoorbeeld Pinterest of anderszins. U kunt u foto’s uit tuinmagazines knippen en plakken op uw moodboard. Denk ook goed na over het budget dat u wilt besteden aan uw nieuwe tuin. Want het heeft geen zin om een prachtig ontwerp te maken waar geen budget voor is om te realiseren, of andersom u wilt een prachtige tuin en geeft een minimaal budget op. Onze tuinontwerpers proberen zich zo goed mogelijk binnen het gestelde budget een tuin te ontwerpen.

 

Wij komen bij u langs om uw tuin in ogenschouw te nemen en als het mogelijk is meteen samen goed in te meten.Als u tekeningen van uw woning heeft zouden wij daar graag een kopie van willen meenemen. U kunt deze ook digitaal naar ons versturen.

Van tuinontwerp naar uw nieuwe tuin

Op basis van dat gesprek en de verstrekte informatie gaan wij voor u aan de slag om een passend tuinontwerp te maken. Binnen 2-3 weken bellen wij u op om een afspraak te maken om het tuinontwerp te presenteren op ons kantoor te Bleiswijk.

Tijdens dit gesprek lichten we het tuinontwerp toe en waar nodig aangevuld met referentiebeelden en schetsen we handmatig hoe we onderdelen of details willen vormgeven en maken.

Als het ontwerp u aanspreekt gaan we het ontwerp doorrekenen en stellen we 2-3 ramingen voor realisatie op.Want ieder tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Denk maar aan betontegels of keramische tegels, betonklinkers of gebakken klinkers, grind of perzikpitten, een verlichtingsarmatuur van 25 euro of van 250 euro etc.. etc..  Dit is een nieuwe opdracht. Op basis van deze ramingen kunt u een keuze maken voor de materialen en het gewenste kwaliteitsniveau. Wel zo makkelijk en scheelt u heel veel tijd in winkelen en keuzes maken.

Interesse? Neem dan contact op met ons. Graag tot ziens in uw tuin, in Bergschenhoek.

Zitje onder pergola te Zoetermeer

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek