Tuinonderhoud Zoetermeer

Je bent hier:

Tuinonderhoud in Zoetermeer zorgt voor tuinplezier. Heeft u na het maken van een tuinontwerp, een nieuwe tuin aan laten leggen? Dan is het belangrijk dat het tuinonderhoud goed wordt uitgevoerd, anders wordt tuinplezier al snel tuinergernis. Wij voorkomen dat door van begin af aan u te helpen met het tuinonderhoud.

Tuinonderhoud Zoetermeer

Werkwijze tuinonderhoud in Zoetermeer

Onze werkwijze voor de tuinonderhoud in Zoetermeer is gestructureerd en planmatig. Als wij uw tuin structureel mogen onderhouden, dan voeren we een goede bodemanalyse uit zodat we de juiste meststoffen en hoeveelheden kunnen toedienen. Daarnaast doen wij u een voorstel voor het onderdrukken van onkruidgroei om de bodem zo min mogelijk te verstoren. Dit komt het bodemleven en de gezondheid van uw beplanting ten goede.

Fijn om te weten is dat we werken met elektrische machines in plaats van brandstofmachines. Dat is lekker rustig voor uw buren en voor u.

Tuinonderhoud in Zoetermeer op afspraak of afroep

Voor de tuinonderhoud in Zoetermeer kunnen wij het tuinonderhoud inplannen. U hoeft ons dan niet te bellen want wij nemen het mee in de planning. Dat kan wekelijks, maandelijks of vanaf drie keer in het jaar zijn. Ook is het mogelijk dat wij uw tuinonderhouden op afroep. U kunt ons bellen als u vindt dat er tuinonderhoud moet worden uitgevoerd.

Wij geven u inzicht van wanneer welke tuinonderhoud werkzaamheden worden uitgevoerd. In onze planning kunt u zien in welke week we bij u zijn. In sommige gevallen kan dat afwijken in verband met weersomstandigheden.

Tuinonderhoud Zoetermeer
Tuinonderhoud Zoetermeer

Kosten van tuinonderhoud in Zoetermeer

Wanneer u met ons contact opneemt voor de tuinonderhoud in Zoetermeer, kunnen we inventariseren wat uw eisen en wensen zijn. Op basis daarvan kunnen we het uit te voeren werk opnemen en kostenindicatie opgeven.

In veel gevallen wordt de inzet van een hovenier beoordeeld op basis van zijn uurloon. En vaak wordt er vanuit gegaan dat de hovenier met het laagste uurloon de beste is. Wij zijn van mening dat het uurloon vergelijken weinig zegt. Het kan namelijk zo zijn dat iemand met een uurloon van 25% lager, er twee keer zolang over doet. Of u loopt het risico dat uw tuin wordt onderhouden door een ondeskundige hovenier. Dat kan zorgen voor onherstelbare schade, of jaren van herstel. Goedkoop wordt in dat geval duurkoop wat natuurlijk erg zonde is.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst inschakelen

Wilt u Hoveniersbedrijf Eikenhorst inschakelen voor de tuinonderhoud? Wij zijn gevestigd in Bleiswijk maar werkzaam in onder andere Delft, Den Haag, Wassenaar, Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Maassluis, Vlaardingen, Zoetermeer en Bleiswijk. Ook buiten deze plaatsen staan wij klaar om van uw tuin een uitstekende tuin te maken. Bel, mail of vul het contactformulier. Wij gaan graag aan de slag voor de tuinonderhoud in Zoetermeer!

Tuinonderhoud Zoetermeer

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek