Tuinonderhoud Koudekerk aan den Rijn

Je bent hier:

Tuinonderhoud Koudekerk aan den Rijn? Woont u in Koudekerk aan den Rijn of omgeving? En zoekt u een goed hoveniersbedrijf voor het tuinonderhoud van uw tuin in Koudekerk aan den Rijn? Een betrouwbaar hoveniersbedrijf die het werk uitstekend uitvoert? Dan bent u nu aan het goede adres. Hoveniersbedrijf Eikenhorst is een erkend hoveniersbedrijf voor Koudekerk aan den Rijn en omstreken. Al onze werkzaamheden voeren wij uit onder het garantiefonds van de VHG, zo bent u altijd verzekerd van vakwerk en garantie. Of het nu gaat om het verzorgen van uw hele tuin of alleen het knippen van uw haag of hagen, het snoeien van bloemheesters en klimplanten, het bemesten of wat dan ook. Wij zijn deskundig en voeren ons werk uit met kennis van zaken in Koudekerk aan den Rijn en omstreken.

Tuinaanleg Zoetermeer

Tuinonderhoud Koudekerk aan den Rijn

In een tuin is altijd wat te doen, ook in Koudekerk aan den Rijn. Of het nu gaat om het snoeien van (fruit)bomen, bemesten van gazon en borders, onkruidvrij maken van borders en het onkruidvrij houden daarvan, ieder onderdeel in uw tuin heeft onderhoud nodig. Naast het tuinonderhoud kunnen wij ook zorgen voor het herstellen van de bestrating in uw tuin, de tuinverlichting of het plaatsen van een nieuwe schutting. Hoveniersbedrijf Eikenhorst zorgt er voor. Wilt u iedere maand, gratis, onze tuintips ontvangen om uw tuin in conditie te krijgen of te houden, schrijf u dan in voor onze maandelijkse tuintips.

Bemesting
Ook zorgen wij voor een bodemonderzoek om een deskundig bemestingsadvies op te stellen. Want de bodem is de fundering van uw tuin.

Gazon
In vele tuinen is een gazon aanwezig. Een goed gazon vergt het nodige onderhoud, zoals graskanten steken, verticuteren, beluchten, bemesten en waar nodig doorzaaien.

Uw voordelen bij Hoveniersbedrijf Eikenhorst

Wat zijn uw voordelen bij Hoveniersbedrijf Eikenhorst in Koudekerk aan den Rijn?

  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en maken gebruik van het garantiefonds;
  • Voor het realiseren van een nieuwe tuin werken we volgens een vaste werkwijze, download hier onze werkwijze en tarieven;
  • Wij werken waar nodig samen met andere vakmensen;
  • Wij werken met schone en stille elektrische machines;
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke;
  • U kunt onze tarievenlijst voor onderhoudswerk aanvragen door hier te klikken;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen;
  • Wij komen onze afspraken en beloftes na.
tuinonderhoud Hoveniersbedrijf Eikenhorst

Van snoeien beplanting tot…….

Goed snoeien doet goed groeien en bloeien. Wij helpen u het snoeiwerk in uw tuin, in Koudekerk aan den Rijn, vakkundig uit te voeren. Dat kan zijn het snoeien van bomen, snoeien van heesters of klimplanten. Naast het snoeiwerk dient de tuin ook onkruidvrij te worden gehouden. Dit kan zijn in de borders maar ook uw sierbestrating. Wilt u geen of minder onkruid in de voegen van uw sierbestrating? Wij zorgen daarvoor door uw paden of terrassen te voegen, waardoor geen of minder onkruidgroei is in de voegen.

Groene aanslag op uw sierbestrating? Wij zorgen ervoor dat uw paden, terrassen of vlonder er weer als nieuw uitziet door de groene aanslag te verwijderen.

Meer leven in uw tuin? Meer vlinders, vogels? Wij herstellen of vullen uw borders aan met vlinder- en vogellokkende beplanting. Meer geuren en kleuren in uw tuin? Wij maken voor u een beplantingsplan op maat, ook in Koudekerk aan den Rijn en omgeving.

Een vertrouwd adres voor tuinonderhoud Koudekerk aan den Rijn

Niet kletsen maar poetsen, daar houden wij van. Duidelijke afspraken, inzet van goede specialistische machines om het werk snel en vakkundig uit te voeren. Scherpe prijs en kwaliteitswerk. Geen opdracht, in Koudekerk aan den Rijn is ons te klein of te groot. Wij vellen en snoeien bomen van 20 meter en maaien gazons bij de nodige bedrijven en instellingen.

Wilt u onze tarieven weten? Stuur ons een mailtje en u ontvangt van ons een helder overzicht.

Wilt u advies in uw tuin of bedrijfsterrein? Geen probleem, klik hier voor meer informatie.

 

Graag tot ziens in uw tuin,

 

Gert-Jan Verschoor
eigenaar hoveniersbedrijf Eikenhorst

Tuinonderhoud Koudekerk aan den Rijn

Wat onze klanten zeggen

Echte professionals

De mensen van Hoveniersbedrijf Eikenhorst zijn echte professionals! Dat begint al bij het meedenken over het ontwerp van de tuin, tot en met de uiteindelijke oplevering. Alles is bespreekbaar. Dirk en Gert-Jan zijn echte vakmensen, prettig in de omgang en denken uitstekend mee! Wij zijn ontzettend blij met onze tuin.

Niels van Lieshout

Perfect nieuwe grasmat

De mensen van Hoveniersbedrijf Eikenhorst hebben ons grasveld dat verzakt was vernieuwd. Het is snel en prima gedaan. Het resultaat is een perfecte nieuwe grasmat. Men werkt netjes alles af en ruimen aan het einde alles op. Een bedrijf dat ik graag aanbeveel.

Jan Schoormans

Aan te raden

Eikenhorst hoveniers heeft enkele ontwerpen van De Tuinregisseurs mogen realiseren. Dit naar volle tevredenheid van mij als tuin- en landschapsontwerper van de Tuinregisseur en de opdrachtgevers.
Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan.
Ook voor het tuinonderhoud.

Alexander Bijl

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek