Tuinaanleg Zoetermeer

Je bent hier:

Bij de tuinaanleg in Zoetermeer kunt u Hoveniersbedrijf Eikenhorst inschakelen voor de tuinaanleg van uw nieuwe woning of renovatie van uw bestaande tuin. Van A tot Z staan wij u graag bij zodat u kan genieten van een tuin die bij u past. Voordat wij gaan starten met de tuinaanleg maken wij een tuinontwerp aan de hand van uw wensen. Wij adviseren u graag over een tuin die past bij u, uw budget en uw wensen.

Tuinaanleg Zoetermeer

Advies bij de tuinaanleg in Zoetermeer

Voor persoonlijk en praktisch tuinaanleg advies komen we graag bij u thuis in Zoetermeer. Tijdens dit gesprek leggen wij u uit hoe wij bepaalde wensen kunnen realiseren en waar u aan moet denken. Wij geven tips en instructies over het tuinonderhoud en meer. Aan de hand van de situatie en uw wensen wordt er een tuinontwerp gemaakt.

Van tuinaanleg tot tuinonderhoud in Zoetermeer

De basis van de tuinaanleg in Zoetermeer is het tuinontwerp. Onze tuinontwerpers en -sters zijn specialist in het meedenken en realiseren van een goed tuinontwerp. Zij weten hoe ze uw eisen en wensen kunnen vertalen.

Het tuinontwerp gaan wij vervolgens realiseren. Wij (her)bestraten het terras(sen), we plaatsen een nieuwe schutting, verwerken sierbestrating, plaatsen een overkapping, leggen een vijver aan en zorgen voor passende beplanting.

Na de tuinaanleg wilt u natuurlijk kunnen blijven genieten van uw tuin. Goed tuinonderhoud zorgt voor nog meer tuinplezier. Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven genieten van uw tuin door u te helpen met het tuinonderhoud. Dat kan van minimaal drie keer per jaar tot wekelijks of maandelijks. Wij doen het voor en leggen het uit, zodat u het misschien zelf kan doen. Zo niet, dan blijven wij dat graag voor u doen!

Tuinaanleg Zoetermeer

Eerdere aangelegde tuinen in Zoetermeer door Hoveniersbedrijf Eikenhorst

Wilt u een tuin met overkapping? Een landelijke tuin met een natuurlijke uitstraling? Een tuin waar genoeg speelruimte is voor de kinderen? Of bent u er nog niet helemaal over uit wat u wil? Wij helpen u graag bij het opdoen van inspiratie, bekijk hier ons Pinterest account. Ook kunnen wij u ons digitale inspiratieboek opsturen, klik hier om deze op te vragen. Wij laten u alvast wat voorbeelden zien. Verzamel vast afbeeldingen van de tuinsfeer/planten/elementen die u in uw tuin wil en onze tuinontwerpers maken er een geheel van.

Schakel Hoveniersbedrijf Eikenhorst voor de tuinaanleg in Zoetermeer

Voor de tuinaanleg in Zoetermeer schakelt u Hoveniersbedrijf Eikenhorst in. Wij maken van uw tuin, een droomtuin. Wij hebben maar één doel en dat is u blij maken met uw nieuwe tuin. Wij bieden u:

  • Tuinervaring sinds 2005;
  • Vakwerk met garantie;
  • Eén vast aanspreekpunt, van tuinontwerp tot tuinonderhoud;
  • Alle stijlen zijn mogelijk, wij werken samen met verschillende tuinontwerpers en dus ook verschillende stijlen kunnen creëren.

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij adviseren u graag over de tuinaanleg in Zoetermeer.

Tuinaanleg Zoetermeer

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek