Tuinaanleg Rotterdam

Je bent hier:

Bij de tuinaanleg in Rotterdam om uw bestaande tuin te renoveren of een compleet nieuwe tuin aan te laten leggen helpt Hoveniersbedrijf Eikenhorst u graag. Voordat wij gaan starten met de tuinaanleg, wordt er een tuinontwerp gemaakt zodat wij uw wensen kunnen realiseren en vertalen naar uw persoonlijke situatie. Wij zullen het tuinontwerp vakkundig en uitstekend realiseren.

Overkapping rietgedekt

Complete tuinaanleg van uw tuin in Rotterdam

Wilt u uw tuin laten renoveren omdat uw tuin is verouderd? Of wilt u een andere stijl in uw tuin? Soms is een kleine aanpassing voldoende voor veel tuinplezier. Dit zou bijvoorbeeld het plaatsen van een overkapping kunnen zijn, verplaatsen van een terras van de schaduwkant naar de zonnige kant van de tuin, het plaatsen van plantenbakken of een vijver etc. Deze aanpassingen zijn bij ons in goede, vakkundige en ervaren handen.

Heeft u een nieuw huis gekocht? Maar is de tuin niet mooi? Hoveniersbedrijf Eikenhorst doet met plezier waar hij goed in is; de tuinaanleg in Rotterdam. Bij ons kunt u terecht voor de complete tuinaanleg van uw nieuwe tuin:

 • Grondwerkzaamheden; wij kunnen het nodige grond- en straatwerk voor u uitvoeren. Variërend van het uitgraven van een zwembad of vijver tot het uitgraven van het zandbed voor de bestrating.
 • Sierbestrating; van oude gebakken klinkertjes tot keramische tegels, wij maken er een gezellige sfeer van in uw tuin en kunnen dan ook alle soorten sierbestrating verwerken.
 • Beplanting; maak van uw tuin een echte tuin met passende beplanting. Beplanting leeft en trekt leven aan. Van vlinders tot egels en een veelheid aan vogels. Wij maken levende tuinen!
 • Overkapping, zwembad en tuinhuizen; het ontwerpen en bouwen van tuinhuizen, overkappingen en veranda’s behoren tot onze werkzaamheden.

Wilt u weten of wij de door u gewenste tuinaanleg in Rotterdam ook voor u kunnen uitvoeren? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Stijl- en soortmogelijkheden van de tuinaanleg in Rotterdam

Houdt u van de Ibiza-stijl of bohemian? Japanse of Oosterse tuin? Romantisch of liever strak/modern? Landelijk? Kindvriendelijk? Veel beplanting? Boerderijtuin? Vijvertuin? Een tuin met weinig onderhoud? Bij de tuinaanleg in Rotterdam nemen wij bij het tuinontwerp uw stijlvoorkeur mee.

Bent u er nog niet helemaal over uit welke stijl u wil bij de tuinaanleg van uw tuin? Wij helpen u graag bij het opdoen van inspiratie. Klik hier en wij sturen u, binnen twee werkdagen, ons digitale inspiratieboek. Ook kunt u een kijkje nemen op ons Pinterest account. Onze tip: verzamel afbeeldingen van de tuinsfeer die bij u past en onze tuinontwerpers maken er een geheel van.

Vaste plantenborder in zonlicht.
vlinderlokkende beplanting

Hoveniersbedrijf Eikenhorst inhuren? Bekijk de voordelen van de tuinaanleg in Rotterdam!

Wij vinden het belangrijk dat u na de tuinaanleg in Rotterdam een droomtuin heeft die bij u past, op elk moment. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op de volgende voordelen:

  • De nodige ervaring van een bedrijf dat sinds 2005 actief is in deze branche;
  • Vakwerk met garantie, wij informeren u hier graag over;
  • Eén vast aanspreekpunt, van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud van uw tuin;
  • De keuzemogelijkheid van verschillende stijlen, doordat we samenwerken met meerdere tuinontwerpers.

Wij vertellen u graag meer over de tuinaanleg van uw tuin in Rotterdam. Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen, mailen of het contactformulier hieronder in te vullen.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


  Bekijk hier het digitale inspiratieboek