Tuinaanleg Ridderkerk

Je bent hier:

Voor de perfecte tuinaanleg in Ridderkerk bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Wij kunnen uw bestaande tuin renoveren of een compleet nieuwe tuin aanleggen. Voordat de tuin wordt aangelegd maken wij een tuinontwerp zodat uw wensen in kaart kunnen worden gebracht. Wij zullen er zorg voor dragen dat de tuinaanleg vakkundig en perfect wordt uitgevoerd.

Tuinaanleg Ridderkerk

Tuinaanleg of tuinrenovatie in Ridderkerk?

In sommige gevallen kan een kleine aanpassingen in uw tuin al voor een groot verschil zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de herbestrating van uw terras of terrassen, het plaatsen van een tuinhuis of overkapping of het aanpassen van de beplanting. Wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van uw tuin.

Wilt u een tuin aanleggen in Ridderkerk? Dan is het belangrijk om te weten in welke stijl u de tuin wil voordat wij beginnen met het aanleggen van de tuin. Wilt u een echte gezinstuinen met veel terrassen waar u lekker kun tafelen met de familie? Wilt u een natuurlijke tuin met een vogeltuin of vlindertuin? Of een kindvriendelijke tuin waar u kind veilig kan spelen? Daarnaast is het ook mogelijk om de tuin aan te leggen aan de hand van een speciaal thema, zoals de Ibiza-stijl, bohemian of een landelijke stijl. De tuinontwerpers maken een mooi geheel van uw wensen in het tuinontwerp.

Tuinaanleg van A tot Z geregeld in Ridderkerk

Wilt u Hoveniersbedrijf Eikenhorst inschakelen voor de tuinaanleg in Ridderkerk? Wij gaan als volgt aan de slag:

  1. Tuinadvies: wij kunnen u voorafgaand aan het tuinontwerp tuinadvies geven. Wij geven graag goede adviezen waar u echt wat aan heeft: nuttige tips bij de aanleg van de nieuwe tuin tot het onderhouden van uw tuin. Wij komen hiervoor graag bij u thuis zodat we de situatie kunnen bekijken.
  2. Tuinontwerp: het tuinontwerp is het fundament voor uw nieuwe tuin. Het is de basis voor jaren tuinplezier. Wij werken samen met verschillende tuinontwerpers die gespecialiseerd zijn in het analyseren, vormgeven en ontwerpen van tuinen en buitenruimten.
  3. Tuinaanleg: aan de hand van het tuinontwerp zorgen wij ervoor dat de tuin uitstekend wordt aangelegd. Onze werkwijze is doordacht, helder en staat garant voor een succesvolle nieuwe tuin.
  4. Tuinonderhoud: uw tuin kan zo mooi zijn aangelegd, als het tuinonderhoud niet goed wordt uitgevoerd, dan wordt tuinplezier al gauw tuinergernis. Wij voorkomen dat door u van begin af aan te helpen met het tuinonderhoud. Dat kan al wekelijks, maandelijks of drie keer per jaar.
Tuinaanleg Ridderkerk
Tuinaanleg Ridderkerk

Schakel Hoveniersbedrijf Eikenhorst in voor de tuinaanleg in Ridderkerk

Wij starten graag met de tuinaanleg in Ridderkerk want wij zorgen ervoor dat uw tuin weer tot leven komt. Wat uw wensen ook zijn, wij dragen er zorg voor dat uw droomtuin vakkundig en probleemloos wordt aangelegd. Daarnaast kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  1. Al sinds 2005 actief in deze branche en wij beschikken dan ook over de nodige ervaring.
  2. Vakwerk met garantie.
  3. Van tuinadvies tot tuinonderhoud: u heeft één aanspreekpunt.
  4. We werken samen met meerdere tuinontwerpers waardoor u veel keuze heeft uit verschillende stijlen.

Neem contact op door ons te bellen, mailen of het contactformulier hieronder in te vullen. Wij beantwoorden graag uw vragen over de tuinaanleg in Ridderkerk.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek