Tuinaanleg Moordrecht

Je bent hier:

Tuinaanleg Moordrecht? Vindt u nu ook dat uw tuin ook een belangrijk onderdeel is van uw (toekomstige) woonplezier in Moordrecht? Zoekt u naar tuinideeën, of wilt u uw bestaande of nieuwe tuin door een vakman laten veranderen? Uw tuin aanpassen aan uw smaak en die tuinsfeer die bij u past? Dan bent u nu bij het beste adres. We leggen u graag uit waarom. Hoveniersbedrijf Eikenhorst is een erkend hoveniersbedrijf en is ook u graag van dienst in Moordrecht. Al onze werk voeren wij uit onder het garantiefonds van de VHG. Wel zo prettig en vertrouwd voor u. Wij helpen u om uw tuinideeën vakkundig onder garantie te realiseren. Nog geen idee? Geen probleem onze tuinontwerpers hebben tientallen jaren ervaring en zijn u graag van dienst met een verrassend tuinontwerp.

Hovenier

Tuinaanleg Moordrecht onder garantie natuurlijk

Omdat een nieuwe tuin vaak een hele investering is wilt u natuurlijk dat het uitstekend gemaakt moet worden. Daar staan wij als vakmensen voor. Of het nu het herstel betreft van uw terras, het plaatsen van een nieuwe schutting, het leveren en verwerken van tuinverlichting of het maken van een pergola of vijver……….. wij zorgen ervoor dat het vakkundig en probleemloos voor u wordt uitgevoerd zodat u er vele jaren plezier aan kan gaan beleven.

 

Hoveniersbedrijf Eikenhorst is aangesloten bij de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners) en mede daarom bent u verzekerd van vakmanschap en een onafhankelijke garantiefonds. In een persoonlijk gesprek lichten wij dat graag toe.

 

Wilt u alleen advies in uw tuin zodat u zelf aan de slag kan, ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn, als u hier klikt vindt u onze tarieven voor tuinadvies bij u in uw tuin, te Moordrecht.

Nieuwe tuin in Moordrecht?

Het is ons dagelijks werk om nieuwe tuinen te realiseren of bestaande tuinen te veranderen. Daarnaast voeren wij ook graag het opvolgend tuinonderhoud uit. Dit om de gedane investering in stand te houden en omdat wij gaan voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Uw voordelen bij hoveniersbedrijf Eikenhorst:

  • Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinrenovatie tot tuinonderhoud in een hand;
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en maken gebruik van het garantiefonds;
  • We staan voor ons werk en we doen het goed of we doen het niet;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen.
  • Dichtbij Moordrecht gevestigd.
Tuinadvies

Tuinplan voor tuinaanleg of tuinrenovatie?

Heeft u zelf al een tuinplan? Dan geven we daar graag een prijsindicatie om dat te realiseren. Heeft u nog geen goed tuinplan en wilt u dat wij meedenken en een professioneel tuinontwerp voor u maken? Ook daarmee zijn we u graag van dienst in Moordrecht.

 

Hoveniersbedrijf Eikenhorst werkt samen met verschillende tuinontwerpers met heldere tarieven. Als u hier klikt kunt u precies zien wat de investering is in een goed tuinontwerp. Onze tuinontwerpers staan u graag te woord om het ontwerpproces aan u uit te leggen. Als we een afspraak bij u thuis maken nemen we ons unieke inspiratieboek mee. Dan kunnen we u laten zien wat er allemaal mogelijk is voor uw nieuwe tuin.

Als het een tuinrenovatie betreft dan inventariseren we samen met u welke onderdelen dienen te blijven staan of voor hergebruik in aanmerking komen.

Na tuinaanleg volgt het tuinonderhoud

Zoals al aangegeven een goede tuinaanleg is vaak een hele investering, ook in Moordrecht.

Het in stand houden van uw investering is erg belangrijk. Want bij goed uitgevoerd tuinonderhoud wordt uw investering ieder jaar meer waard. Daarom verzorgen wij als erkend hoveniersbedrijf ook graag het opvolgende tuinonderhoud. Niet alleen opdat uw tuin in waarde toeneemt maar vooral dat u ervan kunt genieten.

 

Hierbij zijn wij flexibel en stemmen onze dienstverlening af op uw tuinwensen. Dat kan zijn 1x per jaar tot volledig tuinonderhoud. Meer lezen over tuinonderhoud en onze werkwijze en tarieven? Klik dan hier.

 

Interesse? Neem dan nu contact op met ons. Graag tot ziens in uw tuin, in Moordrecht.

Tuinonderhoud Alphen aan den Rijn

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek