Tuinaanleg Leiden

Je bent hier:

Tuinaanleg Leiden gezocht? U vindt uw tuin ook een belangrijk onderdeel van uw (toekomstige) woonplezier in Leiden? U wil u uw bestaande of nieuwe tuin veranderen en aanpassen aan uw smaak en die tuinsfeer die bij u past? Dan bent u nu bij het beste adres. Hoveniersbedrijf Eikenhorst is een erkend hoveniersbedrijf en is ook u graag van dienst in Leiden. Wij helpen om uw tuinideeën vakkundig te realiseren, onder garantie natuurlijk. Nog geen idee? Geen probleem onze tuinontwerpers hebben tientallen jaren ervaring en zijn u graag van dienst met een verrassend tuinontwerp.

Hovenier

Tuinaanleg Leiden onder garantie

Omdat een nieuwe tuin vaak een hele investering is wilt u natuurlijk dat hetgeen dat gerealiseerd moet worden uitstekend gemaakt wordt. Daar staan wij voor. Of het nu het herstel betreft van oprit of terras, het plaatsen van een nieuwe schutting of andere erfafscheiding, leveren en verwerken van tuinverlichting of het maken van een pergola of vijver……….. wij zorgen ervoor dat het vakkundig en probleemloos voor u wordt uitgevoerd zodat u er vele jaren plezier aan kan beleven.

 

Hoveniersbedrijf Eikenhorst is aangesloten bij de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners) en mede daarom bent u verzekerd van vakmanschap en een onafhankelijke garantiefonds. In een persoonlijk gesprek lichten wij dat graag toe.

 

Wilt u alleen advies in uw tuin zodat u zelf aan de slag kan, ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn, als u hier klikt vindt u onze tarieven voor tuinadvies bij u in uw tuin, te Leiden.

Nieuwe tuin in Leiden?

Als erkend hoveniersbedrijf is het ons dagelijks werk om nieuwe tuinen te realiseren of bestaande tuinen te veranderen. Daarnaast voeren wij graag het opvolgend tuinonderhoud uit omdat wij gaan voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Uw voordelen bij hoveniersbedrijf Eikenhorst:

  • Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinrenovatie tot tuinonderhoud in een hand;
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en maken gebruik van het garantiefonds;
  • We staan voor ons werk en we doen het goed of we doen het niet;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen.
  • Dichtbij Leiden gevestigd.
Tuinadvies

Plan voor tuinaanleg of tuinrenovatie?

Heeft u zelf al een tuinplan? Dan geven we daar graag een prijsindicatie om dat te realiseren. Heeft u nog geen goed tuinplan en wilt u dat wij meedenken en een professioneel tuinontwerp voor u maken? Ook daarmee zijn we u graag van dienst in Leiden.

 

Hoveniersbedrijf Eikenhorst werkt samen met verschillende tuinontwerpers met heldere tarieven. Als u hier klikt kunt u precies zien wat de investering is in een goed tuinontwerp. Onze tuinontwerpers staan u graag te woord om het ontwerpproces aan u uit te leggen. Als we een afspraak bij u thuis maken nemen we ons unieke inspiratieboek mee. Dan kunnen we u laten zien wat er allemaal mogelijk is voor uw nieuwe tuin.

Als het een tuinrenovatie betreft dan inventariseren we samen met u welke onderdelen dienen te blijven staan of voor hergebruik in aanmerking komen.

Na tuinaanleg volgt het tuinonderhoud

Zoals al aangegeven een goede tuinaanleg is vaak een hele investering, ook in Leiden.

Het in stand houden van uw investering is erg belangrijk. Want bij goed uitgevoerd tuinonderhoud wordt uw investering steeds meer waard. Daarom verzorgen wij als erkend hoveniersbedrijf ook graag het opvolgende tuinonderhoud. Niet alleen opdat uw tuin in waarde toeneemt maar vooral dat u ervan kunt genieten.

 

Hierbij zijn wij flexibel en stemmen onze dienstverlening af op uw tuinwensen. Dat kan zijn 1x per jaar tot volledig tuinonderhoud. Meer lezen over tuinonderhoud en onze werkwijze en tarieven? Klik dan hier.

 

Interesse? Neem dan nu contact op met ons. Graag tot ziens in uw tuin, in Leiden.

Tuinonderhoud Alphen aan den Rijn

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek