Tuinaanleg Capelle aan den IJssel

Je bent hier:

Tuinaanleg Capelle aan den IJssel? Wilt u uw bestaande of nieuwe tuin veranderen en aanpassen aan uw smaak en die tuinsfeer die bij u past? Dan bent u nu bij het goede adres. Hoveniersbedrijf Eikenhorst is u ook graag van dienst in Capelle aan den IJssel en helpt u om ieder tuinidee vakkundig te realiseren. Als erkend hoveniersbedrijf voeren wij alle werkzaamheden uit onder het garantiefonds van de VHG.

Hovenier Rotterdam

Tuinaanleg Capelle aan den IJssel onder garantie

Een nieuwe tuin is vaak een hele investering en wilt u natuurlijk dat hetgeen dat gerealiseerd moet worden uitstekend gemaakt wordt. Daar staan wij voor. Of het nu het herstel betreft van oprit of terras, het plaatsen van een nieuwe schutting of andere erfafscheiding, leveren en verwerken van tuinverlichting of het maken van een pergola of vijver……….. wij zorgen ervoor dat het vakkundig en probleemloos voor u wordt uitgevoerd, onder garantie.

 

Als erkend hoveniersbedrijf voeren wij alle werkzaamheden uit onder garantie van het garantiefonds van de Koninklijke VHG. Wel zou vertrouwd voor u.

 

Wilt u alleen advies in uw tuin zodat u zelf aan de slag kan, ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn, als u hier klikt vindt u onze tarieven voor tuinadvies bij u in uw tuin.

Nieuwe tuin in Capelle aan den IJssel?

Als erkend hoveniersbedrijf is het ons dagelijks werk om nieuwe tuinen te realiseren of bestaande tuinen te veranderen. Daarnaast voeren wij graag het opvolgend tuinonderhoud uit omdat wij gaan voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers en voor het in stand houden van uw investering.

Uw voordelen bij hoveniersbedrijf Eikenhorst zijn:

  • Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinrenovatie tot tuinonderhoud in een hand;
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en maken gebruik van het garantiefonds;
  • We staan voor ons werk en we doen het goed of we doen het niet;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen.
  • Dichtbij gevestigd.
Tuinadvies

Nieuwe tuinaanleg of tuinrenovatie onder garantie?

Heeft u zelf al een tuinplan? Dan geven we daar graag een prijsindicatie om dat te realiseren. Heeft u nog geen goed tuinplan en wilt u dat wij meedenken en een professioneel tuinontwerp voor u maken? Ook daarmee zijn we u graag van dienst, ook in Capelle aan den IJssel.

 

Hoveniersbedrijf Eikenhorst werkt samen met verschillende tuinontwerpers met heldere tarieven. Als u hier klikt kunt u precies zien wat de investering is in een goed tuinontwerp. Onze tuinontwerpers staan u graag te woord om het ontwerpproces aan u uit te leggen. Als we een afspraak bij u thuis maken nemen we ons unieke inspiratieboek mee. Dan kunnen we u laten zien wat er allemaal mogelijk is voor uw nieuwe tuin.

Als het een tuinrenovatie betreft dan inventariseren we samen met u welke onderdelen dienen te blijven staan of voor hergebruik in aanmerking komen.

Na tuinaanleg het tuinonderhoud in Capelle a/d IJssel

Zoals al aangegeven een goede tuinaanleg kan een hele investering zijn.

Het in stand houden van uw investering is erg belangrijk. Want bij goed uitgevoerd tuinonderhoud wordt uw investering steeds meer waard. Daarom verzorgen wij als erkend hoveniersbedrijf ook graag het opvolgende tuinonderhoud. Niet alleen opdat uw tuin in waarde toeneemt maar vooral dat u ervan kunt genieten.

 

Hierbij zijn wij flexibel en stemmen onze dienstverlening af op uw tuinwensen. Dat kan zijn 1x per jaar tot volledig tuinonderhoud. Meer lezen over tuinonderhoud en onze werkwijze en tarieven? Klik dan hier.

We werken met speciale machines en gereedschappen om het werk snel en goed te kunnen uitvoeren.

 

Interesse? Neem dan nu contact op met ons. Graag tot ziens in uw tuin, in Capelle aan den IJssel.

Tuinonderhoud Alphen aan den Rijn

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek