Tuinaanleg Berkel en Rodenrijs

Je bent hier:

Tuinaanleg Berkel en Rodenrijs gezocht? U woont in Berkel en Rodenrijs of gaat u daar binnenkort wonen? U wilt uw bestaande of nieuwe tuin in Berkel en Rodenrijs veranderen en aanpassen aan uw smaak en die tuinsfeer die bij u past? Dan bent u nu bij het goede adres. Hoveniersbedrijf Eikenhorst is u ook graag van dienst in Berkel en Rodenrijs en helpt u om ieder tuinidee met vakkundige tuinaanleg te realiseren.

Tuinaanleg Berkel en Rodenrijs

Erkend hoveniersbedrijf Eikenhorst is aangesloten bij de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners) en mede daarom bent u verzekerd van vakmanschap en een onafhankelijke garantiefonds bij tuinaanleg in Berkel en Rodenrijs. In een persoonlijk gesprek lichten wij dat graag toe.

Omdat een nieuwe tuin vaak een hele investering is wilt u natuurlijk dat wat gerealiseerd gaat worden uitstekend gemaakt wordt. Kijk…….daar staan wij voor. Of het nu het herstel betreft van oprit of terras, het plaatsen van een nieuwe schutting of andere erfafscheiding, leveren en verwerken van tuinverlichting of het maken van een pergola of vijver, wij zorgen ervoor dat het vakkundig en probleemloos voor u wordt uitgevoerd.

Wilt u alleen advies in uw tuin zodat u zelf aan de slag kan, ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn, als u hier klikt vindt u onze tarieven voor tuinadvies bij u in uw tuin.

Nieuwe tuin in Berkel en Rodenrijs?

Als erkend hoveniersbedrijf is tuinaanleg en tuinonderhoud ons dagelijkse werk. Als wij uw nieuwe tuin hebben mogen realiseren, dan zorgen we ook graag voor het opvolgend tuinonderhoud, om u te helpen. Van 1x per jaar tot volledig tuinonderhoud.

Uw voordelen bij hoveniersbedrijf Eikenhorst:

  • Van tuinontwerp tot tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud in een hand;
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en maken gebruik van het garantiefonds;
  • We staan voor ons werk en we doen het goed of we doen het niet;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen.
  • Dichtbij gevestigd.
Tuinadvies

Nieuwe tuinaanleg of tuinrenovatie?

Heeft u zelf al een tuinplan? Dan geven we daar graag een prijsindicatie om dat te realiseren. Heeft u nog geen goed tuinplan en wilt u dat wij meedenken en een professioneel tuinontwerp voor u maken? Ook daarmee zijn we u graag van dienst, ook in Berkel en Rodenrijs.

 

Hoveniersbedrijf Eikenhorst werkt samen met verschillende tuinontwerpers met heldere tarieven. Als u hier klikt kunt u precies zien wat de investering is in een goed tuinontwerp. Onze tuinontwerpers staan u graag te woord om het ontwerpproces aan u uit te leggen. Als we een afspraak bij u thuis maken nemen we ons unieke inspiratieboek mee. Dan kunnen we u laten zien wat er allemaal mogelijk is voor uw nieuwe tuin.

Als het een tuinrenovatie betreft dan inventariseren we samen met u welke onderdelen dienen te blijven staan of voor hergebruik in aanmerking komen.

Na de tuinaanleg het tuinonderhoud in Berkel en Rodenrijs

Zoals al aangegeven een goede tuinaanleg kan een hele investering zijn.

Het in stand houden van uw investering is erg belangrijk. Want bij goed uitgevoerd tuinonderhoud wordt uw investering steeds meer waard. Daarom verzorgen wij als erkend hoveniersbedrijf ook graag het opvolgende tuinonderhoud. Niet alleen opdat uw tuin in waarde toeneemt maar vooral dat u ervan kunt genieten.

Hierbij zijn wij flexibel en stemmen onze dienstverlening af op uw tuinwensen. Dat kan zijn 1x per jaar tot volledig tuinonderhoud. Meer lezen over tuinonderhoud en onze werkwijze en tarieven? Klik dan hier.

 

Interesse? Neem dan nu contact op met ons. Graag tot ziens in uw tuin, in Berkel en Rodenrijs.

Tuinonderhoud Alphen aan den Rijn

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek