Je bent hier:

Uw tuin speelt een belangrijke rol bij het woonplezier en de waarde van uw woning. We hoeven u niet te vertellen dat een goed ontworpen en gerealiseerde tuin vaak een hele investering is. Daarom is het voor u van belang dat uw nieuwe tuin of bestaande tuin goed ontworpen wordt en vakkundig wordt gerealiseerd met de nodige garantie. Erkend Hoveniersbedrijf Eikenhorst voorziet in dit alles en biedt een onafhankelijke garantie op alle werkzaamheden. Omdat wij, als erkend hoveniersbedrijf, lid zijn van het garantiefonds voor hovenierswerken van de VHG.

Gesprek de basis van een goed tuinontwerp

De basis van een goede tuin is het tuinontwerp. De basis om te komen tot een goed tuinontwerp is een goed gesprek. Een vrijblijvend gesprek begint als u contact met ons op neemt. Dit kan door ons te bellen op 06-27 48 56 01, een mail te sturen door hier te klikken of het contactformulier in te vullen, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Dan kunt u hier ons digitale inspiratieboek aanvragen.

Hoe ziet het ontwerpproces eruit? Welke stappen gaan vooraf aan de tuinaanleg? Dit zetten wij uiteen in ons stappenplan; samenwerken naar uw nieuwe tuin, welke u hier kunt downloaden.

Zoals aangegeven alles begint met een goed gesprek. We maken hiervoor graag een belafspraak per telefoon of via teams. Dit gesprek neemt een ½-1 uur in beslag en op basis van dit gesprek besluit u al dan niet over te gaan tot een gesprek bij u thuis of anderszins (wij werken ook voor opdrachtgevers welke in het buitenland wonen en werken en waarbij wij op basis van verstrekte informatie een tuinontwerp vervaardigen).

Waarom kiest u voor ons hoveniersbedrijf?

Het vinden van een goed hoveniersbedrijf is soms een hele toer. Denk hierbij alleen al aan het nakomen van afspraken. Maar ook aan het kennisniveau van bouwmaterialen en beplanting. De kwaliteit van de gemaakte tuinontwerpen en meer. Onderstaand enkele punten waarom u voor ons kiest:

  • Wij werken samen met onafhankelijke tuinontwerpers met tientallen jaren ervaring;
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke, dat zijn wij;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en we maken gebruik van het garantiefonds, hierdoor bent u verzekerd van garantie;
  • We werken volgens een helder stappenplan waarmee we u helpen om verantwoorde keuzes te kunnen maken, download hier dit stappenplan;
  • Zie onze Google reviews.
  • Sinds 2002 ervaring in realiseren en beheren van tuinen en terreinen.
  • Waar mogelijk gebruik van milieuvriendelijke materialen, machines en gereedschappen.
tuin met zwembad II

Wat kost een nieuwe tuin?

Als het tuinontwerp is gemaakt en naar tevredenheid is aangepast wilt u natuurlijk ook graag weten wat kost het om het tuinontwerp te realiseren? Onze tuinontwerpers werken wel graag met een taakstellend budget. Want niets is zo vervelend dat er een prachtig tuinontwerp is gemaakt maar volledig buiten uw budget valt. Zonde van uw en onze tijd. Daarom graag een budget meegeven aan de tuinontwerper. Die kan aangeven of uw budget wel of niet past bij uw eisen en wensen voor de tuin.

De volgende stap na het tuinontwerp is het doorrekenen van het ontwerp. Dit is een nieuwe opdracht en dan stellen wij een 2-3 tal ramingen op voor realisatie. Want een tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Betonnen bestrating of natuursteen, gezaaid gras of graszoden, kleine bomen of grote bomen, hardhouten vlonder of bamboe vlonder, overkapping enkelwandig of dubbelwandig, goedkope tuinverlichting of design tuinverlichting. Op basis van de opgestelde ramingen bepaald u welk kwaliteitsniveau u uw nieuwe of bestaande tuin gerealiseerd wilt zien.

Langdurige relatie

Wij zijn werkzaam in de navolgende plaatsen en omgevingen: Alphen aan den Rijn, Delft, Gouda, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Zoetermeer,

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook graag het opvolgend tuinonderhoud. Ons doel is altijd om een langdurige relatie met een opdrachtgever aan te gaan. Voorwaarden hiervoor zijn het nakomen van gemaakte afspraken, het vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden en een natuurlijk een scherpe prijs. Wij hebben de ambitie en passie om daar aan te voldoen.

Wij gaan graag het gesprek met u aan opdat u komt tot die tuin die bij u past.

 

Graag tot horens en wie weet tot ziens in uw tuin,

 

Gert-Jan Verschoor
eigenaar hoveniersbedrijf Eikenhorst

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek