Tuin aanleggen Den Haag

Je bent hier:

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen in Den Haag? Bij het aanleggen van een nieuwe tuin, of het renoveren van uw bestaande tuin helpen wij u graag! Voordat wij hiermee gaan starten, maken we een tuinontwerp zodat wij uw wensen kunnen realiseren en verwerken in uw tuin. Naast het tuinontwerp en tuinonderhoud staan wij ook voor u klaar om na de aanleg van uw tuin, uw tuin er altijd perfect uit te laten en kunt u ons inschakelen voor het onderhouden van uw tuin.

Tuin aanleggen Den Haag

Welke soort tuin wilt u aanleggen in Den Haag?

Weet u in welke stijl u de tuin wilt laten aanleggen in Den Haag? Elke stijl is mogelijk, onder andere een kindvriendelijke tuin waar kinderen op een veilige manier kunnen buitenspelen, een landelijke tuin met een stijlvolle en tijdloze uitstraling, een loungetuin waar heerlijk gerelaxed kan worden of woont u in de stad en is uw tuin wat aan de kleinere kant? Wij zorgen ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden. Om ideeën op te doen, kunt u eens onze projectpagina bekijken.

In een moodboard kunt u uw tuinwensen verwerken. Vervolgens gaan onze tuinontwerpers aan de slag met het tuinontwerp. Zij zijn gespecialiseerd in het analyseren, vormgeven en ontwerpen van tuinen en buitenruimten.

Van tuinaanleg tot tuinonderhoud in Den Haag

Om uw tuin opnieuw te laten aanleggen of een nieuwe tuin aan te leggen in Den Haag, is dat vaak een hele investering. U wilt dan ook dat de tuin perfect wordt aangelegd. Dat begrijpen wij en wij zullen de tuin vakkundig en uitstekend realiseren. Of het gaat om het aanleggen van een extra terras, een nieuwe plantenbak of het maken van een vijver, wij zorgen ervoor dat dit probleemloos wordt uitgevoerd.

Na het aanleggen van de tuin is het natuurlijk belangrijk dat u blijft genieten van de tuin. Daarvoor is het vaak belangrijk dat het tuinonderhoud goed wordt uitgevoerd. Wanneer de tuin niet goed wordt onderhouden, kan tuinplezier al snel tuinergernis worden. Wij helpen u graag bij het onderhouden van de tuin. Dat kan minimaal drie keer per jaar, wekelijks of maandelijks. Dat kan afhankelijk zijn van de intensiteit van het tuinonderhoud. Daar kijken we al naar tijdens het ontwerpproces. We zorgen er graag voor dat u geniet van de tuin.

Tuin aanleggen Den Haag
Tuin aanleggen Den Haag

Complete tuin aanleggen in Den Haag

Bij de tuin aanleggen in Den Haag kunnen wij de tuin compleet aanleggen. In sommige gevallen kan een kleine aanpassingen, voor een groot verschil zorgen. Wilt u bijvoorbeeld meer beplanting in de tuin zodat de tuin vrolijker wordt? Of wilt u oude tegels laten vervangen door vrolijke keramische tegels? Daarnaast kan er ook een overkapping worden geplaatst zodat u op regenachtige dagen, droog in de tuin kunt zitten. Ook kunnen we een vijver of zwembad graven zodat u op warme dagen een frisse duik kunt nemen.

Waarom is Hoveniersbedrijf Eikenhorst de juiste partij voor u?

Voor een tuin aanleggen in Den Haag beschikken wij over de nodige ervaring voor een perfect resultaat. U kunt rekenen op de volgende voordelen:

1. Wij zijn al sinds 2005 actief in deze branche en beschikken dus over veel ervaring.
2. Wij zorgen voor vakwerk en bieden garantie.
3. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud: u krijgt één vast aanspreekpunt.
4. Alle stijlen en werkzaamheden zijn voor ons mogelijk omdat we samenwerken met getalenteerde tuinontwerpers.

Heeft u vragen over de tuin aanleggen in Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen, mailen of het contactformulier hieronder in te vullen.

Tuin aanleggen Den Haag

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek