Hoveniersbedrijf Rotterdam

Je bent hier:

Hoveniersbedrijf Rotterdam gezocht? Bent u woonachtig in Rotterdam? Of gaat u verhuizen naar of binnen Rotterdam? U wilt de bestaande tuin veranderen of u krijgt een nieuwe tuin. Dan komen er vele vragen op u af. Hoe pakken we dat aan? Bij een bestaande tuin is de vraag wat kan behouden worden of hergebruikt? Waar moet onze nieuwe tuin aan gaan voldoen? Wat is de gewenste sfeer? Hoe zit het met de bezonning? De bodem? Het tuinonderhoud? Welke materialen willen we gaan toepassen en last but not least wat gaat dat kosten?

Of u zoekt een vakkundig hoveniersbedrijf dat uw tuin vakkundig kan onderhouden. Wat het ook is…….. wij helpen u graag als het uitstekend gedaan moet worden.

Tuinontwerp Den Haag

Hoveniersbedrijf Rotterdam

Om een goede tuin te realiseren komt er nogal wat bij kijken. Kennis van de bodem, inzicht in de bezonning, kennis van welke planten het beste doen in de gegeven situatie. Welke bouwmaterialen passen binnen de gewenste sfeer en uw budget en natuurlijk hoe deze te verwerken. Daarnaast ook inzage kunnen geven voor het opvolgende tuinonderhoud.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst helpt sinds 2007 onze opdrachtgevers met tuinonderhoud om hun tuin in topconditie te brengen en te houden. Daarnaast realiseren wij de nodige nieuwe tuinen. Dat kan zijn de renovatie van de bestaande tuin of een geheel nieuwe tuin bij een nieuwbouw woning. Wat het ook is en hoe groot of klein, voor uw tuin bent u bij ons bij een vertrouwd adres.

Is er tuinontwerp nodig voor uw nieuwe tuin, dan werken wij samen met gespecialiseerde en ervaren tuinontwerpers waar wij goede ervaringen mee hebben. Kortom van tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud, alles in één hand. Ook voor u in Rotterdam.

Waarom kiest u voor ons als hoveniersbedrijf?

Het vinden van een goed hoveniersbedrijf, in Rotterdam, is soms een hele toer. Denk hierbij aan het nakomen van afspraken. Aan het kennisniveau van bouwmaterialen en beplanting. De kwaliteit van de zelf gemaakte tuinontwerpen. En de garantie en nazorg die in onze ogen ook erg belangrijk zijn. Onderstaand enkele punten waarvoor u voor ons kunt kiezen.

  • Als er een tuinontwerp gemaakt moet worden werken wij met onafhankelijke tuinontwerpers;
  • Bij ons is alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke, dat zijn wij;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en we maken gebruik van het garantiefonds, hierdoor bent u verzekerd van garantie;
  • We werken volgens een vaste werkwijze waarbij we u helpen om een goede keuze te kunnen maken, download hier onze werkwijze en tarieven;
  • Specialistische machines om het tuinonderhoud snel en goed te kunnen uitvoeren;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen.
Tuinadvies

Tuinaanleg Rotterdam en meer…..

Als hoveniersbedrijf voor Rotterdam hebben wij, van hoveniersbedrijf Eikenhorst, natuurlijk de nodige kennis van de beplanting. Hoe deze te onderhouden en welke planten toe te passen op de aanwezige bodem in Rotterdam. Want laten we wel zijn…….een tuin is pas een tuin als er planten in staan.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst kan ieder onderdeel van een professioneel tuinontwerp realiseren. Van (sier)bestrating tot tuinverlichting. Ook het plaatsen van erfafscheidingen en de aanleg van vijvers en tuinberegening is bij ons in goede handen. Evenals bij het bouwen van pergola’s en tuinmuren. Voor de aanleg van zwemvijvers en zwembaden werken wij samen met verschillende specialisten.

 

Het opvolgend onderhoud kunnen wij altijd voor u verzorgen, zo blijft alles in één hand en verantwoordelijkheid.

 

 

Ook voor tuinonderhoud in Rotterdam

Naast de tuinaanleg van nieuwe tuinen of de renovatie van bestaande tuinen kunnen wij ook zorgen voor het tuinonderhoud gehele jaar door opdat u er geen omkijken meer naar heeft. Wij zijn u graag van dienst om uw investering in een mooie tuin goed te onderhouden.

Bent u ervan overtuigd dat een afspraak met ons hoveniersbedrijf een goede stap is naar uw nieuwe tuin of naar het vakkundig onderhouden van uw bestaande tuin? Vul dan het contactformulier in of bel ons voor voor een afspraak in uw tuin te Rotterdam.

 

Graag tot ziens,

 

Gert-Jan Verschoor
eigenaar hoveniersbedrijf Eikenhorst

Zitje onder pergola te Zoetermeer

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek