Hoveniersbedrijf Maassluis

Je bent hier:

Hoveniersbedrijf Maassluis aan het zoeken? Gaat u verhuizen naar of binnen Maassluis? U denkt erover om de bestaande tuin veranderen of misschien krijgt u wel een nieuwe tuin? Een kostbaar bezit en dan komen er natuurlijk vele vragen op u af. Zoals hoe pakken we dat aan? Als het een bestaande tuin is, dan is de vraag wat kan behouden worden of hergebruikt? Waar moet onze nieuwe tuin aan gaan voldoen? Welke sfeer willen we en hoe realiseren we dat? Hoe zit het met de bezonning, willen we in de zon of schaduw zitten? Hoe zit het met de bodem? Welke planten kunnen wel en welke niet? Het zit het met het tuinonderhoud? En welk budget hebben we nodig om al onze tuinwensen te realiseren?


Of zoekt u een hoveniersbedrijf dat uw tuin vakkundig kan onderhouden. Wat het ook is, de tuinaanleg geheel nieuwe tuin of aanpassen van onderdelen of het onderhouden van uw bestaande tuin. Wij helpen u graag als het uitstekend gedaan moet worden.

Tuinontwerp Den Haag

Hoveniersbedrijf Maassluis

Er nogal wat bij kijken om goed een nieuwe tuin te realiseren. Niet alleen de kennis van de bodem, inzicht in de bezonning, maar ook kennis van welke planten het beste doen in de gegeven situatie. Met welke bouwmaterialen realiseren we de gewenste sfeer binnen uw budget? Op al uw tuin vragen kunnen wij u van antwoord voorzien, ook over het opvolgende tuinonderhoud.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst helpt sinds 2007 onze opdrachtgevers met het realiseren van de gewenste tuin. Daarnaast verzorgen wij het opvolgende tuinonderhoud om uw tuinen investering  in topconditie te brengen en te houden. Wat het ook is en hoe groot of klein, voor uw tuin bent u bij ons bij een vertrouwd adres.

Is er tuinontwerp nodig voor uw nieuwe tuin, dan werken wij samen met gespecialiseerde en ervaren tuinontwerpers waar wij goede ervaringen mee hebben. Kortom van tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud, alles in één hand. Ook voor u in Maassluis. Wel zo vertrouwd.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst omdat

  • Wij werken met onafhankelijke tuinontwerpers om uw tuinwensen vorm te geven, want daar begint iedere goede nieuwe tuin mee;
  • Bij ons is alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke, dat zijn wij;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en we maken gebruik van het garantiefonds, hierdoor bent u verzekerd van garantie;
  • We werken volgens een vaste en heldere werkwijze waarbij we u helpen om een goede keuze te kunnen maken, download hier onze werkwijze en tarieven;
  • Specialistische machines om het tuinonderhoud snel en goed te kunnen uitvoeren;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen.

Bovenal staan wij voor ons werk en afspraken als het uitstekend gedaan mag worden.

Tuinadvies

Tuinaanleg Maassluis en meer…..

Als hoveniersbedrijf voor Maassluis e.o. hebben wij, van hoveniersbedrijf Eikenhorst, natuurlijk de nodige kennis van de beplanting. Want laten we wel zijn, een tuin is pas een tuin als er de goede planten in staan. Hoe deze te onderhouden en welke planten toe te passen op de aanwezige bodem in Maassluis.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst kan ieder onderdeel van een tuinontwerp realiseren. Van (sier)bestrating tot tuinverlichting. Ook het plaatsen van erfafscheidingen en de aanleg van vijvers en tuinberegening is bij ons in goede handen. Evenals bij het bouwen van pergola’s en tuinmuren. Voor de aanleg van zwemvijvers en zwembaden werken wij samen met verschillende specialisten.

Dus heeft u zelf al een tuinontwerp? We kijken graag met u mee en dragen zorg voor een uitstekende tuinaanleg. Zie hiervoor onze gerealiseerde projecten. Daarnaast kunnen wij het opvolgend onderhoud altijd voor u verzorgen, zo blijft alles in één hand en verantwoordelijkheid.

Ook voor tuinonderhoud in Maassluis

Naast de tuinaanleg van nieuwe tuinen of de renovatie van bestaande tuinen kunnen wij ook zorgen voor het tuinonderhoud gehele jaar door opdat u er geen omkijken meer naar heeft. Wij zijn u graag van dienst om uw investering in een mooie tuin goed te onderhouden. Want een nieuwe tuin realiseren die slecht wordt onderhouden zorgt ervoor dat de gedane investering niet alleen snel en sterk in waarde daalt maar ook uw woonplezier.

Bent u ervan overtuigd dat een afspraak met ons hoveniersbedrijf een goede stap is naar uw nieuwe tuin of naar het vakkundig onderhouden van uw bestaande tuin? Vul dan het contactformulier in en verzend deze. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Graag tot ziens in uw tuin,

Gert-Jan Verschoor
eigenaar hoveniersbedrijf Eikenhorst

Zitje onder pergola te Zoetermeer

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek