Hoveniersbedrijf Bleiswijk

Je bent hier:

Hoveniersbedrijf Bleiswijk gezocht? Bent u woonachtig in Bleiswijk? Of gaat u verhuizen naar of binnen Bleiswijk? Wilt u de bestaande tuin veranderen of krijgt u een nieuwe tuin? Dan komen er vele vragen op u af. Hoe pakken we dat aan? Bij een bestaande tuin is de vraag wat kan behouden worden of hergebruikt? Waar moet onze nieuwe tuin aan gaan voldoen? Wat is de gewenste sfeer? Hoe zit het met de bezonning? De bodem? Het tuinonderhoud? Welke materialen willen we gaan toepassen en last but not least wat gaat dat kosten?

Of u zoekt een vakkundig hoveniersbedrijf dat uw tuin vakkundig kan onderhouden. Wat het ook is, wij helpen u graag als het uitstekend gedaan moet worden.

Hoveniersbedrijf Bleiswijk

Nieuwe tuin in Bleiswijk?

Om een goede tuin te realiseren komt er nogal wat bij kijken. Kennis van de bodem, inzicht in de bezonning, kennis van welke planten het beste doen in de gegeven situatie. Welke bouwmaterialen passen binnen de gewenste sfeer en uw budget en natuurlijk hoe deze te verwerken. Daarnaast ook inzage kunnen geven voor het opvolgende tuinonderhoud.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst helpt sinds 2007 onze opdrachtgevers met tuinonderhoud om hun tuin in topconditie te brengen en te houden. Daarnaast realiseren wij de nodige nieuwe tuinen. Dat kan zijn de renovatie van de bestaande tuin of een geheel nieuwe tuin bij een nieuwbouw woning. Wat het ook is en hoe groot of klein, voor uw tuin bent u bij ons bij een vertrouwd adres.

Is er tuinontwerp nodig voor uw nieuwe tuin, dan werken wij samen met gespecialiseerde en ervaren tuinontwerpers waar wij goede ervaringen mee hebben. Kortom van tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud, alles in één hand. Ook voor u in Bleiswijk.

Waarom kiest u voor ons als hoveniersbedrijf?

Het vinden van een goed hoveniersbedrijf, in Bleiswijk, is soms een hele toer. Denk hierbij aan het nakomen van afspraken, aan het kennisniveau van bouwmaterialen en beplanting, de kwaliteit van de zelf gemaakte tuinontwerpen en de garantie en nazorg die in onze ogen ook erg belangrijk zijn. Onderstaand enkele punten waarvoor u voor ons kunt kiezen:

  • Als er een tuinontwerp gemaakt moet worden werken wij met onafhankelijke tuinontwerpers;
  • Bij ons is alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke, dat zijn wij;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en we maken gebruik van het garantiefonds, hierdoor bent u verzekerd van garantie;
  • We werken volgens een vaste werkwijze waarbij we u helpen om een goede keuze te kunnen maken, download hier onze werkwijze en tarieven;
  • Specialistische machines om het tuinonderhoud snel en goed te kunnen uitvoeren;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen, ook in Bleiswijk.
Hoveniersbedrijf Bleiswijk

Complete tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Bleiswijk

Als hoveniersbedrijf voor Bleiswijk e.o. hebben wij, van hoveniersbedrijf Eikenhorst, natuurlijk de nodige kennis van de beplanting. Hoe deze te onderhouden en welke planten toe te passen op de aanwezige bodem in Bleiswijk. Want laten we wel zijn… een tuin is pas een tuin als er planten in staan.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst kan ieder onderdeel van een (professioneel) tuinontwerp realiseren. Van (sier)bestrating tot tuinverlichting. Ook het plaatsen van erfafscheidingen en de aanleg van vijvers en tuinberegening is bij ons in goede handen. Evenals bij het bouwen van pergola’s en tuinmuren. Voor de aanleg van zwemvijvers en zwembaden werken wij samen met verschillende specialisten. Dus heeft u zelf al een tuinontwerp? We kijken graag met u mee en dragen zorg voor een uitstekende tuinaanleg. Zie hiervoor onze gerealiseerde projecten. Daarnaast kunnen wij het opvolgend onderhoud altijd voor u verzorgen, zo blijft alles in één hand en verantwoordelijkheid.

Van tuinontwerp en tuinaanleg tot tuinonderhoud

Naast de tuinaanleg van nieuwe tuinen of de renovatie van bestaande tuinen kunnen wij ook zorgen voor het tuinonderhoud gehele jaar door opdat u er geen omkijken meer naar heeft. Wij zijn u graag van dienst om uw investering in een mooie tuin goed te onderhouden.

Bent u ervan overtuigd dat een afspraak met ons hoveniersbedrijf een goede stap is naar uw nieuwe tuin of naar het vakkundig onderhouden van uw bestaande tuin? Vul dan het contactformulier in of bel ons voor voor een afspraak in uw tuin te Bleiswijk.

Graag tot ziens,

Gert-Jan Verschoor
eigenaar hoveniersbedrijf Eikenhorst

Hoveniersbedrijf Bleiswijk

Wat onze klanten zeggen

Echte professionals

De mensen van Hoveniersbedrijf Eikenhorst zijn echte professionals! Dat begint al bij het meedenken over het ontwerp van de tuin, tot en met de uiteindelijke oplevering. Alles is bespreekbaar. Dirk en Gert-Jan zijn echte vakmensen, prettig in de omgang en denken uitstekend mee! Wij zijn ontzettend blij met onze tuin.

Niels van Lieshout

Perfect nieuwe grasmat

De mensen van Hoveniersbedrijf Eikenhorst hebben ons grasveld dat verzakt was vernieuwd. Het is snel en prima gedaan. Het resultaat is een perfecte nieuwe grasmat. Men werkt netjes alles af en ruimen aan het einde alles op. Een bedrijf dat ik graag aanbeveel.

Jan Schoormans

Aan te raden

Eikenhorst hoveniers heeft enkele ontwerpen van De Tuinregisseurs mogen realiseren. Dit naar volle tevredenheid van mij als tuin- en landschapsontwerper en Tuinregisseur en de opdrachtgevers. Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan.

Alexander Bijl

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek