Hovenier Wassenaar

Je bent hier:

Wilt u een hovenier in Wassenaar inschakelen omdat u uw bestaande tuin wil renoveren, een nieuwe tuin wil laten aanleggen of uw tuin wil laten onderhouden? Wij maken van uw tuin een prachtige tuin, volledig naar uw wens en zorgen voor een planmatige aanpak. Wij hebben een doordachte en heldere werkwijze zodat wij garant staan voor een succesvolle nieuwe tuin.

Hovenier Wassenaar

Wat doet de hovenier in Wassenaar?

Bij de hovenier in Wassenaar kunt u terecht voor alle aspecten rondom uw tuin”

  • Tuinadvies: wij komen bij u thuis voor persoonlijk en praktisch tuinadvies. We leggen u uit hoe onderdelen gerealiseerd kunnen worden en waar u aan moet denken. Wij geven u graag advies voor het toekomstige tuinonderhoud en meer.
  • Tuinontwerp: wij werken samen met verschillende tuinontwerpers- en sters om uw eisen en wensen ruimtelijk te kunnen vertalen. Een goed tuinontwerp is de basis voor jaren tuinplezier en het verhoogt de waarde van uw woning.
  • Tuinaanleg: in sommige gevallen kan een kleine aanpassing al voor meer tuinplezier zorgen, door bijvoorbeeld het herbestraten van uw terras, het maken van een vijver etc. In het geval dat er een nieuwe tuin moet worden aangelegd kunnen wij dit voor u uitvoeren: van grond- en straatwerk tot een overkapping of (zwem)vijver en vaste planten tot grote bomen.
  • Tuinonderhoud: nadat de nieuwe tuin is aangelegd of de bestaande tuin is gerenoveerd, wilt u natuurlijk dat dit mooi blijft. Daarom is het belangrijk om de tuin goed te onderhouden. Hier kunnen wij u bij helpen door het minimaal drie keer per jaar tot wekelijks of maandelijks voor u uit te voeren. Wij leggen het u uit zodat u het eventueel zelf ook kunt doen.

Wilt u iets aan de tuin laten doen door de hovenier in Wassenaar maar staat het niet hierboven? Laat het ons weten!

Inspiratie opdoen?

Vele tuinen gingen uw tuin al voor. Bekijk hiernaast een aantal van deze tuinen zodat u ideeën op kunt doen. Houdt u van een landelijke tuin of een moderne tuin? Ibiza-stijl of bohemian? Kindvriendelijk? Een tuin met veel terrassen om te kunnen relaxen? Een tuin met weinig onderhoud? Of juist een bloemrijke tuin? Er is genoeg om uit te kiezen en de hovenier in Wassenaar helpt u hier graag bij. Klik hier en wij sturen u ons digitale inspiratieboek toe. Ook kunt u een kijkje nemen op onze Pinterest pagina.

Hovenier Wassenaar

Wat zijn de voordelen van de hovenier in Wassenaar?

Wanneer u Hoveniersbedrijf Eikenhorst inschakelt als de hovenier in Wassenaar, kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Al sinds 2005 ervaring in de tuinbranche;
  • Wij voeren vakwerk uit mét garantie;
  • Eén aanspreekpunt, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud;
  • Alle tuinstijlen zijn mogelijk omdat wij samenwerken met meerdere tuinontwerpers.

Bel, mail of vul het contactformulier in om contact op te kunnen nemen met de hovenier in Wassenaar.

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek