Hovenier Rotterdam

Je bent hier:

Bent u op zoek naar een hovenier in Rotterdam omdat u een nieuwe tuin wil realiseren? Wilt u een tuin met fleurige beplanting? Of heeft u liever veel tegels en grind? Wilt u niet alleen buiten eten maar ook buiten kunnen koken met een buitenkeuken? Uw wensen zijn voor ons van groot belang want wij maken er graag een prachtige tuin van, volledig naar uw wens.

Hovenier Rotterdam

Wat doet de hovenier in Rotterdam?

Voordat de hovenier in Rotterdam aan de slag gaat met het maken van een tuinontwerp, geven wij u graag een persoonlijk en praktisch tuinadvies bij u thuis. Tijdens dit advies leggen wij u uit hoe bepaalde onderdelen gerealiseerd kunnen worden en waar u rekening mee moet houden. Wij denken graag met u mee en geven u tips.

Als vervolgstap op het tuinadvies, kunnen wij een tuinontwerp aan de hand van uw wensen maken. Wij werken samen met verschillende tuinontwerpers en -sters. Zij zijn zeer gespecialiseerd in het analyseren, vormgeven en ontwerpen van tuinen en hebben tientallen jaren ervaring.

Aan de hand van het tuinontwerp gaan wij aan de slag met de tuinaanleg of renoveren van uw tuin. Dat kan een kleine aanpassing zijn zoals beplanting verwerken in uw tuin of juist een grote aanpassing zoals het maken van een terras.

Houdt u van werken in de tuin? Of heeft u geen groene vingers? Nadat uw tuin is aangelegd of gerenoveerd, wilt u natuurlijk dat dit mooi blijft. De hovenier in Rotterdam helpt u graag bij de onderhoud van uw tuin. Dat kan van minimaal drie keer per jaar tot wekelijks of maandelijks.

Wat zijn de voordelen van Hoveniersbedrijf Eikenhorst?

Waarom doet u er goed aan om uw tuin te laten aanleggen door Hoveniersbedrijf Eikenhorst? Als u uw tuin laat aanleggen door de hovenier in Rotterdam kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Al sinds 2005 werkzaamheden in deze branche;
  • Vakwerk waarbij u kunt rekenen op garantie;
  • Eén vast aanspreekpunt, van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud van uw tuin.
  • De keuzemogelijkheid uit verschillende stijlen. Wij werken met meerdere tuinontwerpers samen waardoor alles mogelijk is.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hovenier Rotterdam

Wilt u eerst ideeën opdoen?

Onze tuinontwerpers zijn ontzettend creatief en hebben dan ook veel ideeën. Het is vooral erg belangrijk dat u aan ons laat zien wat u aanspreekt. Dat kunt u doen door een moodboard te maken. Denk ook goed na over het budget dat u wilt besteden aan uw nieuwe tuin. Op basis van onze ervaring kunnen wij tijdens het eerste gesprek een indicatie geven van het budget dat nodig is om uw tuinwensen en tuinideeën te realiseren.

Van een grote tuin met een vijver tot een tuin met een grote veranda met Ibiza stijl, bij ons is alles mogelijk. In ons portfolio of op onze projecten pagina kunt u onze eerdere aangelegde tuinen bekijken. Wellicht kunt u daar al veel ideeën en inspiratie opdoen. Ook kunt u een kijkje nemen op onze Pinterest pagina. U kunt de elementen eruit halen die bij u past, neem dit mee in uw moodboard en samen maken we er vervolgens een mooi geheel van. De hovenier in Rotterdam zorgt ervoor dat uw tuin, een droomtuin wordt!

Het werkgebied van de hovenier in Rotterdam

De hovenier in Rotterdam is niet alleen in te schakelen in Rotterdam maar ook in de omliggende steden zoals Zoetermeer, Bergschenhoek, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Wassenaar, Den Haag, Naaldwijk, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Capelle aan den IJsel, Krimpen aan den IJssel en Bleiswijk.

Is uw tuin toe aan renovatie? Of gaat u verhuizen en moet de tuin nog aangelegd worden? Neem contact op met de hovenier in Rotterdam en samen bespreken we de mogelijkheden.

Hovenier Rotterdam

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek