Hovenier Den Haag

Je bent hier:

U zoekt een hovenier in Den Haag en u wilt dat het werk uitstekend gedaan wordt. Dan bent u hier aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van uw tuin. Want uw tuin in Den Haag maakt een onlosmakelijk onderdeel uit van uw woonplezier in Den Haag. Hoveniersbedrijf Eikenhorst voert alle werkzaamheden in Den Haag uit onder het garantiefonds van de VHG, zo bent u altijd verzekerd van onafhankelijke garantie. Als u ons belt leggen we dat graag uit aan u.

Tuinaanleg Zoetermeer

Hovenier Den Haag

Als erkend hoveniersbedrijf zorgen wij ervoor dat het werk uitstekend wordt uitgevoerd. Of het nu een onderhoudsbeurt is voor uw tuin in Den Haag of een kleine aanpassing of complete metamorfose van uw bestaande tuin, wij zorgen voor een uitstekend stuk werk. Ook als er een tuinontwerp voor uw nieuwe tuin nodig is, wij zorgen ervoor. Wij kunnen u helpen op de volgende gebieden:

Wij maken graag een afspraak.

Uw voordelen bij Hoveniersbedrijf Eikenhorst

Wat zijn uw voordelen bij Hoveniersbedrijf Eikenhorst?

  • Wij werken met vakmensen.
  • Alles in één hand en één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke;
  • Ons bedrijf is lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers & Groenvoorzieners) en maken gebruik van het garantiefonds;
  • Voor het realiseren van een nieuwe tuin werken we volgens een vaste werkwijze, download hier onze werkwijze en tarieven;
  • U kunt onze tarievenlijst voor onderhoudswerk aanvragen door hier te klikken;
  • Sinds 2002 ervaring in realisatie van tuinen en terreinen;
  • Wij komen onze afspraken en beloftes na.
Tuinontwerp Bleiswijk

Van tuinontwerp tot tuinonderhoud in Den Haag

Alles in één hand, wel zo makkelijk voor u. Voor het tuinontwerp werken wij samen met onafhankelijke tuinontwerpers zodat u een onafhankelijk advies en ontwerp krijgt. Wat er ook gemaakt moet worden in uw tuin, wij zorgen ervoor. Dat kan door het uitvoeren met onze eigen vakmensen of door samenwerking met specialisten.

Voor het tuinonderhoud werken wij met gespecialiseerde gereedschappen en machines zodat het werk snel en uitstekend gedaan wordt. Ook zorgen wij voor afvoer vrijkomend tuinafval. Heeft u geen zin en of tijd om uw tuin zelf te onderhouden? Dan kunnen wij u deels of geheel ontzorgen bij het het tuinonderhoud. Van 3x per jaar langs komen tot iedere week. Ons doel is dat u kunt genieten van uw tuin in Den Haag. Door er in te werken en/of door er in te relaxen.

Een vertrouwd adres voor uw tuin

Als erkend hoveniersbedrijf staan wij garant voor een goed stuk werk. Zie hiervoor ook onze reviews op Google. Het is altijd lastig een bedrijf te vinden dat het zijn afspraken nakomt en het werk goed uitvoert. Wij staan ervoor om niet alleen ons werk uitstekend uit te voeren maar ook om onze afspraken na te komen.

We werken graag samen met andere vakmensen van tuinontwerpers tot metselaars, loonbedrijven, loodgieters en meer. Dat hiervoor een goede communicatie van belang is spreekt voor zich, wij zorgen ervoor.

Wilt u een afspraak in uw tuin? Wilt u van gedachten wisselen voor uw nieuwe tuin of een offerte voor het onderhoud van uw tuin of erf? Bel of mail ons voor een vrijblijvend telefoongesprek. Wellicht maken we dan een afspraak in uw tuin, in Den Haag.

 

Graag tot ziens.

Gert-Jan verschoor

Video knop

Wat onze klanten zeggen

Echte professionals

De mensen van Hoveniersbedrijf Eikenhorst zijn echte professionals! Dat begint al bij het meedenken over het ontwerp van de tuin, tot en met de uiteindelijke oplevering. Alles is bespreekbaar. Dirk en Gert-Jan zijn echte vakmensen, prettig in de omgang en denken uitstekend mee! Wij zijn ontzettend blij met onze tuin.

Niels van Lieshout

Perfect nieuwe grasmat

De mensen van Hoveniersbedrijf Eikenhorst hebben ons grasveld dat verzakt was vernieuwd. Het is snel en prima gedaan. Het resultaat is een perfecte nieuwe grasmat. Men werkt netjes alles af en ruimen aan het einde alles op. Een bedrijf dat ik graag aanbeveel.

Jan Schoormans

Aan te raden

Eikenhorst hoveniers heeft enkele ontwerpen van De Tuinregisseurs mogen realiseren. Dit naar volle tevredenheid van mij als tuin- en landschapsontwerper van de Tuinregisseur en de opdrachtgevers.
Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan.

Alexander Bijl

Hoveniersbedrijf Eikenhorst, als het uitstekend gedaan moet worden.

Wij staan u graag te woord

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze werkwijze? Of heeft u een andere vraag. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 – 27485601.


    Bekijk hier het digitale inspiratieboek